Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

Välkommen att ta en virituell rundtur hos oss på Vattnets Hus, här kan du uppleve både Bad, Gym, BAR å TAK, Konferens, Bistro och Nordic Hamam, Välkommen!

 

Gym - Bunkern - Online- Utomhus

Hos oss på Vattnets Hus kan du träna på gymmet, Bunkern, Utomhus eller online! Som medlem på gymmet har du dessutom tillgång till all gruppträning, såväl i vatten som på land. Håll koll i appen var just ditt favoritpass erbjuds!

De arkitektritade lokalerna är ljusa, och bjuder på personligt vägledd träning, där vi kan hjälpa dig mot dina mål. I alla medlemskap ingår en introduktion till vårt gym så att du kan komma igång säkert och effektivt med din träning. Att vi dessutom har stans bästa passutbud, och fantstiska instruktörer får du på köpet! Hos oss kan du träna allt från Yoga, styrkepass eller spinning. I Bunkern kan du träna funktionell träning med rigg, stänger, bollar, kettlebells, slädar, ringar, rep och mycket mycket mer! 180 m2 yta för funktionell träning, så att du kan maxa din träning! .

Läs mer om våra olika pass här, eller boka direkt via knappen nedan. Ladda även ner vår app GO Active för att ha koll på schemat och boka dina pass. Appen laddar du ner där du hämtar dina appar. Tryck in vår leverantörskod 032702. Du loggar sedan in med din mailadress och de första sex siffrorna i ditt personnummer. När du väl är inloggad kan du ändra ditt lösenord.  

Boka pass

Nordic Hamam

Nu släpper vi medlemskap med tillgång till spaavdelningen. Som medlem har du tillgång till hela vårt utbud med spa- Infinitypool, bastus, bubbelpool, relax, pool, solrum. Som medlem på spa har du dessutom tillgång till gym och bad och all gruppträning såväl i vatten som på land! 

Ett unikt medlemskap- som du är värd! 

På Nordic Hamam har vi ett brett utbud av behandlingar för fötter, ansikte och kropp. 
Boka din behandling och läs mer om våra medlemskap via hemsidan nordichamam.se, telefon 010-4050130 eller mail hej@nordichamam.se

Läs mer

Badet

Vi har strömkanal, två vattenrutchkanor, bubbelpool och barnbassänger för de minsta besökarna. Dessutom har vi hopptorn och varma träningsbassänger (öppna för allmänheten när det inte är simundervisning eller vattenträning).

Måndag till fredag öppnar samtliga aktiviteter i äventyrsbadet 10.00., på helgerna öppnar vi 9:00.  Under loven  (ej sommarlovet) öppnar äventyrsbadet samt aktiviteterna 9:00. 

Kom ihåg att du behöver ett hänglås till ditt skåp, vilket du har möjlighet att köpa i receptionen.

Fika, lunch och dryck kan köpas i vår Bistro, det är inte tillåtet att ha egen fika/mat med sig. 

Tänk på att allt bad och träning sker på eget ansvar. Vi har badbevakare och personal i huset alla tider, som roterar runt i lokalerna, om det händer en akut situation i badet så finns det larmknappar uppe i varje hall som tillkallar personal omedelbart. Dessa ska endast användas i akuta nödsituationer. Välkommen!

Badet

HYROX GYM

HYROX Gym Affiliation Program är ett partnerskap som bygger på medlemmarnas växande aptit att träna med syfte, att vara en del av en stark gemenskap och att ha kul.  

Vi har flera klasser i veckan på vårt grupträningschema där vi tränar enligt HYROX programmering. 

Häng med oss på den här utmaningen, och kanske ska du tillsammans med oss tävla vid nästa race? 

SommarBonusen

Få sommaren på köpet! 

Teckna från första juni och få sommaren på köpet. 

Första dragningen är i slutet av augusti för september.

Bindningstid 1 år. 

Butiken

Här på Vattnets hus har vi ett brett utbud av badkläder och simglasögon och andra tillbehör för att göra ditt besök till en kul upplevelse.  

Här hittar du till exempel badleksaker som främjar vattenvana. Behöver ditt barn armringar rekommenderar vi vår storsäljare från aquarapid och för dem minsta säljer vi badbyxor med resår vid höft och ben som förhindrar potentiella ”olyckor”. Och för våra vattenträningsmedlemmar rekommenderar vi ett besök i vår butik för en titt på våra fina badkläder. Vi uppdaterar vårt sortiment kontinuerligt och efter säsong, så att du alltid ska hitta din nästa favorit hos oss.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Simskola och Babysim

Välkommen till Vattnets Hus och Krabban Kloras simskolor och babysim!

På Vattnets Hus kan alla som vill, lära sig simma. Vi har välutbildade erfarna instruktörer, och verksamhet från 3 månaders ålder upp till vuxensim. Vi arbetar efter Svenska Livräddningssällskapets riktlinjer och lär främst ut bröstsim och livräddningsryggsim. Babysim är en mysig stund tillsammans, vi sjunger och rör oss i vattnet. Men det är mycket mer än att bara bada tillsammans med ditt barn. Vi lär barnen att medvetet hålla andan under vattnet, att sparka med benen för att kunna ta sig upp och hämta luft, för att så småningom ta sig tillbaka till närmaste kant. Vi lär även barnen att tidigt att ta sig fram i vattnet, och simmet stimulerar barnets utveckling på många olika vis, både motoriskt och socialt. Genom en positiv kontakt med vattnet utvecklar barnen en god vattenvana som de har glädje av hela livet! Den medicinska nedre gränsen är tre månader gammalt barn utan öppna sår. Många föräldrar tycker att det känns lagom att börja simma någon gång mellan fyra och sex månaders ålder.

Krabban Kloras simskola börjar med nivå 1, där vi tränar på att hoppa, doppa, glida och flyta. Nivå 1 rekomenderas från 4 år, då barnet är med i vattnets utan föräldrar. Våra simlärare är välutbildade och har lång erfarenhet. Vattnets Hus lär ut enligt Svenska Liv­räddningssällskapet riktlinjer. Det betyder att det är bröstsim och ryggsim med liksidiga arm- och bentag, det vill säga samma som stäms av enligt läroplanen i årskurs 2 i skolan.  Krabban Kloras simskola finns i nivå 1-4, läs mer om nästa kursstart här

BOKA

Vattenkonceptet

I ett badhus är vattnet givetvis det allra viktigaste. Vattnet ska vara rent och det ska kännas skönt, dessutom lagom varmt. Men i själva verket är ju vatten också det viktigaste vi har också utanför badhuset, det är vattnet som får vår planet att fungera för allt levande.
Därför har vi i Kunskapsporten bestämt oss för att lyfta fram vattenfrågorna i alla sammanhang, inte minst i våra badhus där vattnets kvalité är något man ständigt påminns om. Vi har den bästa tänkbara vattenrening men vi vill också att våra besökare ska få möjlighet att lära sig mer om vatten och vattenmiljöer, inte minst i närområdet, Det är därför vi har ett klappakvarium som ger barnen möjlighet att förstå lite mer om de ”riktiga” vattenmiljöerna utanför badhuset. Vi har också skärmar med vatteninfo för den som vill lära sig mer – ung som gammal.

Du ska också veta att en del av våra intäkter från badhusen går till att finansiera vattenbrunnar, för närvarande i fyra brunnar i Uganda, belägna vid skolor. Vi kan alla bidra till bättre vattenmiljöer, inte bara genom donationer utan hur vi själva hanterar vatten – och vilka föredömen vi väljer att vara!

På Vattnets Hus ska du alltid känna att omsorgen om vårt livsviktiga vatten finns högts på prioriteringen. Välkommen!

Bistron

#WELOVEREALFOOD Detta innebär för oss att vi endast använder svenskt kött och arbetar med ekologiska och lokala leverantörer i så stor utsträckning som möjligt! Vi bakar det mesta själva och vår duktiga kock lagar god mat från grunden. 

Miljön ligger oss också varmt om hjärtat och därför använder vi oss utav takeaway produkter med minsta möjliga miljöpåverkan som tex. bagassetallrikar och kaffemuggar som är komposterbara, samt plastlock av återvunnen plast.

Vi serverar frukost, smoothies, sallader, luncher, bagles och mycket mer.  Vi har även gott hembakat fika med både söta och mindre söta alternativ, och såklart gott kaffe. Välj själv om du vill ta med eller sätta dig uppe på Bistrohyllan eller i entrén och blicka ut över äventyrsbadet. 

Reception & Bistro

Stisses

Vi rekommenderar!

Glid fram i sakta mak, njut av fågelkvitter och det vackra omväxlande landskapet. I Ängelholm slingrar sig Rönne å i en fantastsik vacker natur utan forsar eller lyft, en perfekt aktivitet för hela familjen och ett bra sätt att upptäcka mer av vackra Ängelholm. 

Mer info HÄR!

Vattnets Hus

Vattnets Hus invigdes den 7 februari 2017, och blev i och med det ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det inrymmer bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, en mycket välutrustad Nordic Hamam Spa-avdelning, två varma träningsbassänger, Gym, Bistro och en takterrass. Dessutom har Vattnets Hus en unik, lärande inriktning med fokus på vatten och vattenmiljö.