Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

  

Välkommen att ta en virituell rundtur hos oss på Vattnets Hus, här kan du uppleve både Bad, Gym, BAR å TAK, Konferens, Bistro och Nordic Hamam, Välkommen!

 

Gym - Bunkern - Online- Utomhus

Hos oss på Vattnets Hus kan du träna på gymmet, Bunkern, Utomhus eller online! Som medlem på gymmet har du dessutom tillgång till all gruppträning, såväl i vatten som på land. Håll koll i appen var just ditt favoritpass erbjuds!

De arkitektritade lokalerna är ljusa, och bjuder på personligt vägledd träning, där vi kan hjälpa dig mot dina mål. I alla medlemskap ingår en introduktion till vårt gym så att du kan komma igång säkert och effektivt med din träning. Att vi dessutom har stans bästa passutbud, och fantstiska instruktörer får du på köpet! Hos oss kan du träna allt från Yoga, Body Pump eller dans. I Bunkern kan du träna funktionell träning med rigg, stänger, bollar, kettlebells, slädar, ringar, rep och mycket mycket mer! 180 m2 yta för funktionell träning, så att du kan maxa din träning! .

Läs mer om våra olika pass här, eller boka direkt via knappen nedan. Ladda även ner vår app Vattnets Hus för att ha koll på schemat och boka dina pass.

Boka pass

Badet

Vi har vågboll, strömkanal, två vattenrutchkanor, bubbelpool och barnbassänger för de minsta besökarna. Dessutom har vi hopptorn och varma träningsbassänger (öppna för allmänheten när det inte är simundervisning eller vattenträning).

Måndag till fredag öppnar samtliga aktiviteter i äventyrsbadet 13.00, besökare är fortfarande välkomna att bada i poolerna från 10.00.

Kom ihåg att du behöver ett hänglås till ditt skåp, vilket du har möjlighet att köpa i receptionen.

Tänk på att allt bad och träning sker på eget ansvar. Vi har badbevakare och personal i huset alla tider, som roterar runt i lokalerna, om det händer en akut situation i badet så finns det larmknappar uppe i varje hall som tillkallar personal omedelbart. Dessa ska endast användas i akuta nödsituationer. Välkommen!

Badet

Värva en vän!

VÄRVA EN VÄN- FÅ EN GRATIS MÅNAD! 

Vi har startat igång en kampanj där du som rekryterar en vän till att börja träna hos oss får en gratis månad. 

Det finns ingen gräns på hur många vänner du kan rekrytera, desto fler desto bättre! 

Höstlov

Välkomna att fira ett aktivt HÖSTLOV på hemmaplan med familjen!

Vi har utökat öppettiderna och öppnar kl. 9.00 varje morgon hela lovet v. 44, för att ge fler möjlighet att komma och bada! Givetvis finns vattenhinderbanan på plats mån-söndag kl. 10-16.

På BARåTAK serverar vi hela veckan köttbullar med mos & lingon 109kr.

Vi fortsätter såklart med våra populära pannkaksbuffé, det blir pannkakor med sylt och tillbehör för 89 kr/barn upp till 12 år, 13 år och uppåt 129 kr. Ät så mycket du vill!


Dessutom blir det HÖSTLOVSDISKO torsdagen den 2 november kl. 19.00-21.00, med Deejaay Svärmorsdrömmen på plats.
I biljettpriset på 200 kr ingår;Inträde för ett barn och en vuxen samt glass, dricka, chips till barnen, och kaffe/te till vuxen. 

Höstlovsdisco

Höstlovets roligaste händelse!
Torsdagen den 2 november 19.00-21.00 är det höstlovsdisco hos oss på Vattnets Hus. Äventyrsbadet fylls med discolampor och DJ- En kväll du inte vill missa. 
Biljetterna köps i vår reception och finns i begränsat antal.
Biljettpris: 200kr - i biljetten ingår inträde för en vuxen + ett barn, en liten dryck, en chipspåse, en glass och kaffe/té till vuxen. 
Årskurs: F-6
OBS! En vuxen/3 barn. 12 årsgräns för att få bada utan vuxens sällskap.

Vi ser framemot en fartfylld kväll hos oss!

Simskola och Babysim

Välkommen till Vattnets Hus och Krabban Kloras simskolor och babysim!

På Vattnets Hus kan alla som vill, lära sig simma. Vi har välutbildade erfarna instruktörer, och verksamhet från 3 månaders ålder upp till vuxensim. Vi arbetar efter Svenska Livräddningssällskapets riktlinjer och lär främst ut bröstsim och livräddningsryggsim. Babysim är en mysig stund tillsammans, vi sjunger och rör oss i vattnet. Men det är mycket mer än att bara bada tillsammans med ditt barn. Vi lär barnen att medvetet hålla andan under vattnet, att sparka med benen för att kunna ta sig upp och hämta luft, för att så småningom ta sig tillbaka till närmaste kant. Vi lär även barnen att tidigt att ta sig fram i vattnet, och simmet stimulerar barnets utveckling på många olika vis, både motoriskt och socialt. Genom en positiv kontakt med vattnet utvecklar barnen en god vattenvana som de har glädje av hela livet! Den medicinska nedre gränsen är tre månader gammalt barn utan öppna sår. Många föräldrar tycker att det känns lagom att börja simma någon gång mellan fyra och sex månaders ålder.

Krabban Kloras simskola börjar med nivå 1, där vi tränar på att hoppa, doppa, glida och flyta. Nivå 1 rekomenderas från 4 år, då barnet är med i vattnets utan föräldrar. Våra simlärare är välutbildade och har lång erfarenhet. Vattnets Hus lär ut enligt Svenska Liv­räddningssällskapet riktlinjer. Det betyder att det är bröstsim och ryggsim med liksidiga arm- och bentag, det vill säga samma som stäms av enligt läroplanen i årskurs 2 i skolan.  Krabban Kloras simskola finns i nivå 1-4, läs mer om nästa kursstart här

BOKA

Vattenkonceptet

I ett badhus är vattnet givetvis det allra viktigaste. Vattnet ska vara rent och det ska kännas skönt, dessutom lagom varmt. Men i själva verket är ju vatten också det viktigaste vi har också utanför badhuset, det är vattnet som får vår planet att fungera för allt levande.
Därför har vi i Kunskapsporten bestämt oss för att lyfta fram vattenfrågorna i alla sammanhang, inte minst i våra badhus där vattnets kvalité är något man ständigt påminns om. Vi har den bästa tänkbara vattenrening men vi vill också att våra besökare ska få möjlighet att lära sig mer om vatten och vattenmiljöer, inte minst i närområdet, Det är därför vi har ett akvarium med vatten och fiskar från Rönneå (inte akvariefiskar från Amazonas) och ett klappakvarium som ger barnen möjlighet att förstå lite mer om de ”riktiga” vattenmiljöerna utanför badhuset. Vi har också skärmar med vatteninfo för den som vill lära sig mer – ung som gammal.

Du ska också veta att en del av våra intäkter från badhusen går till att finansiera vattenbrunnar, för närvarande i fyra brunnar i Uganda, belägna vid skolor. Vi kan alla bidra till bättre vattenmiljöer, inte bara genom donationer utan hur vi själva hanterar vatten – och vilka föredömen vi väljer att vara!

På Vattnets Hus ska du alltid känna att omsorgen om vårt livsviktiga vatten finns högts på prioriteringen. Välkommen!

Stisses

Vi rekommenderar!

Glid fram i sakta mak, njut av fågelkvitter och det vackra omväxlande landskapet. I Ängelholm slingrar sig Rönne å i en fantastsik vacker natur utan forsar eller lyft, en perfekt aktivitet för hela familjen och ett bra sätt att upptäcka mer av vackra Ängelholm. 

Mer info HÄR!

5 år med Vattnets Hus

När vår Platschef Sara Hagström summerar Vattnets Hus första fem år finns det mycket att lyfta fram.

"...Och på tal om föreningar är vi väldigt stolta över att vara ”hemmaborg” för både Ängelholms simsällskap och Vattenpolarna Höganäs Ängelholm, som båda engagerar många barn och unga i kommunen. Under åren har det gjorts många mål och slagits många personliga rekord i vår 25 m bassäng som ingen mindre än Therese Alshammar invigde 2017, då med orden att det var en av de bästa bassänger hon simmat i. Men det är många andra föreningar som är verksamma i huset också, allt från reumatikerföreningar och olika sjukhusgrupper som bedriver sin livsviktiga verksamhet i våra varma träningsbassänger till kanotister och triatleter. Under de här fem åren har våra egna simlärare också lärt över 2000 barn att simma både genom skolsimmet och genom Krabban Kloras simskola. Det är vi väldigt stolta över!"

Läs hela texten här

Nordic Hamam

En plats där du kan njuta av allt från den nordiska bastun, jacuzzin, infinitypoolen till det vackra orientaliska hamamrummet. Här kan du göra en äkta orientalisk tvagningsritual tillsammans med en vän eller skräddarsy din egen behandling med någon av våra toppings.  

Boka din behandling hos oss via hemsidan nordichamam.se, telefon 010-4050130 eller mail hej@nordichamam.se

Läs mer

Bistro & Café Droppen

#WELOVEREALFOOD Detta innebär för oss att vi endast använder svenskt kött och arbetar med ekologiska och lokala leverantörer i så stor utsträckning som möjligt! Vi bakar det mesta själva och vår duktiga kock lagar god mat från grunden. 

Miljön ligger oss också varmt om hjärtat och därför använder vi oss utav takeaway produkter med minsta möjliga miljöpåverkan som tex. bagassetallrikar och kaffemuggar som är komposterbara, samt plastlock av återvunnen plast.

Vi serverar frukost, smoothies, sallader, luncher, bagles och mycket mer.  Vi har även gott hembakat fika med både söta och mindre söta alternativ, och såklart gott kaffe. Välj själv om du vill ta med eller sätta dig uppe på Bistrohyllan eller i entrén och blicka ut över äventyrsbadet. 

Reception & Bistro

PlusHälsan

Välkommen till Ängelholms Naprapat, Osteopat och Livsstilsmottagning. Behöver du hjälp med din hälsa? Med över 17 års erfarenheter av att leda människor till bättre hälsa är vi säkra på att vi tillsammans kan hjälpas åt att nå till hälsomål.

Välkommen att läsa mer om oss och boka en tid. 

här

Vattnets Hus

Vattnets Hus invigdes den 7 februari 2017, och blev i och med det ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det inrymmer bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, en mycket välutrustad Nordic Hamam Spa-avdelning, två varma träningsbassänger, Gym, Bistro och en takterrass. Dessutom har Vattnets Hus en unik, lärande inriktning med fokus på vatten och vattenmiljö.