Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra simgrupper

Höstens grupper är fullbokade. Vi kan dock varmt rekomendera dig att boka in en privatlektion sitället. Då kan du själv välja en dag och tid som passar dig, och vi utgår från just dina förutsättningar.

Den information som finns under respektive grupp är målen för den gruppen när den är slut och alltså inte vad barnet ska kunna innan.

Tänk på att blöjbarn måste ha simbadbyxa med möjlighet att dra åt i midjan och vid benen. Dessa finns att köpa i receptionen. Engångsbadblöjor är inte tillåtet att använda.


Kontakta Hanna Wernberg för mer info via mail som ni hittar under kontakta oss.

 Välkomna!

Anka

Nybörjare från ca 3 månader

Anka är vår allra första grupp för bebisar som vill simma. För att få börja krävs att barnen är 3 månader och har en läkt navel. Här får ni en trygghet och lär er grundläggande färdigheter.

Kursen är på 8 tillfällen och lektionstiden ca 30 minuter. Ankan går man bara en gång. Nästa steg är Groda.

Pris: 899 kr (8ggr)

 

Boka

Groda

 

Grodan är fortsättningen efter Ankan. Här börjar vi träna på att rotera från rygg till mage, hålla fast i kanten och simma under vattnet.

Kursen är på 8 tillfällen och lektionstiden ca 30 minuter. Grodan går man flera gånger. Nästa steg är Sjöstjärna.


Pris: 899 kr (8ggr)

 

Boka

Crawlkurs för nybörjare och fortsättningssimmare

 

För dig som vill utmana dig själv och utveckla din teknik i vattnet, öka konditionen och hitta känslan av flow i vattnet. Nu har du chansen att få hjälp att hitta rätt andningsläge och teknik samt få utvecklas och ha kul ihop med andra vuxna medan ni simtränar.

Måndagar, Fortsättning 19.15-20.00 
Insrtuktör: Jasmine

 

Pris: 600:- för 5 ggr

Det finns även möjlighet att boka privatundervisning 

Boka