Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vattenträning i Ängelholm

Välkomna till oss på Vattnets Hus att köra vattenträning!

Att träna i vattnet är en av de mest terapeutiska aktiviteterna du kan njuta av. En av fördelarna med träning i vatten är den minimala risken för skador eftersom du kan träna utan att belasta lederna.  Våra aquapass leds av erfarna instruktörer så att du kan få ut maximalt av din träning i vattnet.

Alla aquapass ingår i våra gym/gruppträningskort. För dig som bara vill gå enstaka gånger finns möjligheten att antingen betala engångsavgift 129 kr eller lösa ett 10 kort på gym/gruppträning. Naturligtvis ingår all gruppträning samt gym i detta kort. Du kan boka ditt pass på nätet 122 timmar innan (5 dygn + 2 timmar).
Ladda hem appen "GO ACTIVE" och tryck in koden 032702, logga in med mailadress och de första 6 siffrorna i ditt personnummer. Avbokning ska ske 90 minuter innan passet startar, och tänk på att du måste hämta ut din biljett senast 10 minuter innan passet börjar, annars släpps biljetten till nästa deltagare på väntelistan. Efter tre missade pass kan du inte boka dig i förväg längre utan stängs av från den funktionen i 30 dagar från första tillfället, du kan även låsa upp spärren för 150 kr i receptionen.
Avbokning av bokat pass ska ske senast 90 min innan passet startar.   Åldersgräns för vattenträningen är 15 år och simkunnig.        

Våra Vattenträningspass

Aqua Styrka & Kondition 
Detta är vårt klassiska pass i 32graders bassäng med enkla övningar där vi blandar styrka och kondition med rörlighet. Vi använder vattnet som motstånd men även olika typer av reskap för att kunna öka intensiteten. Alla tränar efter sin egen förmåga. 

 

Aqua Tabata
Intervallträning i 32graders bassäng, fokuset ligger på styrka och kondition där vi tränar aktivt i 20sekunder, för att sedan vila 10sekunder innan nästa 20-sekundersintervall. Varje tabata-låt innehåller 8 intervaller. Din kropp men även redskap används för att skapa ökat motstånd. Alla tränar efter sin egen förmåga. 

Aqua Puls
Ett högintensivt vattenpass i 32graders bassäng med fokus på pulshöjande rörelser/övningar. 

 

Aqua Attack
Träningen är intensiv med högt tempo och kraftfulla rörelser. Vi arbetar med alla delar av kroppen och använder olika typer av redskap. Passet består av rörelser i flow och intervaller. Du väljer själv hur mycket du vill utmana dig! 

Aqua Temapass 
Sista lördagen varje månad med start 27/8 testar vi olika temapass i vår simhall. I varje bokningsbart pass står beskrivning för passet. Yoga/Pilates, cirkelfys i äventyrsbadet och djupvattensträning är träningssätt vi kommer att testa på.