Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Boka din fria introduktionstid i receptionen!

 

 

Frida Elmström

Träning ska vara rolig och utmanande och en del av glädjen når vi i resultatet.

Mitt mål som tränare är att hålla dig stark, skadefri och hälsosam. Stärka upp och forma din kropp så som du vill efter dina förutsättningar. 

Min egen träning består till mesta del av gruppträning men älskar både att lyfta tungt och springa långt.

Mejlfrida.elmstrom@kunskapsporten.nu

Följ mig gärna på Instagram: starkmedfrida

 

Hugo Santo

Träning för mig är ett sätt att bli en bättre version av sig själv, på alla möjliga sätt.
Det spelar ingen roll om vi pratar om hälsan, självförtroendet eller annat. Allt är minst lika viktigt och träning hjälper med det.
När jag insåg att jag ville hjälpa andra människor förbättra sig till den bästa dom kan vara, då bestämde jag mig för att bli PT.

Träning kan alltid anpassas efter ens egna förmåga och intressen, så att den är så gynnande och rolig som möjligt.
Min egna träning består mycket av styrketräning med fokus på calisthenics samt kampsport. Min bakgrund är boxning, muay thai, brasiliansk jiu jitsu och MMA.

Tänker ni på en förändring? Då är handling nästa steg och det finns ingen bättre dag än idag. Välkommen. 

Mejl: hugo.santo@kunskapsporten.nu

Följ mig gärna på Instagram: pthugosanto

Mikaela Casas

Det absolut bästa med att vara instruktör och PT är utan tvekan att få se folk utvecklas och börja tro på sig själva lika mycket som vi gör! Genom träning vill jag hjälpa och motivera dig till att må bra både fysiskt och psykiskt, varesig du går på en klass eller är PT-kund. 

Mejl: mikaela.casas@kunskapsporten.nu 

Följ mig gärna på instagram: @mickicasas

 

Daniel Thorkell

Jag hjälper dig gärna med med dina mål med träningen. Det kan vara styrketräning, löpning, gå ner i vikt m.m. Jag strävar efter att driva fram din fulla potential, att träningen ska förbli rolig. Du och jag når dina mål tillsammans. Träning och att ta hand om sig själv är det bästa jag vet eftersom jag vet hur mycket det kan göra för en. Det jag brinner för huvudsakligen är att hjälpa människor finna samma medvetenhet.  När du börjat ta hand om dig själv så kommer du vilja fortsätta att göra det, eftersom du märker av effekterna. När jag själv tränar så handlar det mest om styrketräning i olika former, löpning, intervallträning och gärna detta varierat med lite friluftsliv. 

Din hälsa i mina händer - varmt välkommen!

 
Telefon: 0431-450300

Mejl: ​daniel.thorkell@kunskapsporten.nu 

 

Andreas Carlson

Erbjuder PT- MoVi med fokus på led – och muskelspecifika övningar - Ett effektivt sätt att komma igång med regelbunden rörlighetsträning! Användbart för alla då den på ett unikt sätt ger möjlighet till att Upptäcka, Iaktta och bli Medveten om egna styrkor och utvecklingsområden.

Jag är idrott- och friskvårdspedagog, utbildar Hälsocoacher och Personliga Tränare på Folkhögskola samt är egenföretagare inom Hälsa, Träning och Friluftsaktiviter. Min idrottsliga bakgrund ligger främst inom löpning och triathlon. Idag tycker jag om stor variation av fysisk aktivitet och tillbringar gärna tid i bergsmiljö. För mig är träning Lekfullt, Utmanande och Gynnsamt!

Vill du få en inblick i och känna på träningsformen MoVi finns den även i gruppträningsform här på Vattnets Hus

Varmt välkommen!

Telefon: 0735 058049

Mejl: andreas@vitalsupport.se

 

Personlig träning i Ängelholm

Oavsett om din målsättning är viktminskning, att bli smärtfri, att komma i ditt livs form, eller helt enkelt bara lite ny inspiration är du välkommen att kontakta oss för personlig träning.

PT 45 min:
1 st PT 45min - 585:-
5 st PT 45min - 2635:-
10 st PT 45min - 4975:-

PT Duo 60 min:
1 st PT Duo - 995:-
5 st PT Duo - 4475:-
10 st PT Duo - 8455:-

PT small group
Är ni en mindre grupp som vill träna tillsammans? Kontakta frida.elmstrom@kunskapsporten.nu för mer information och priser.