Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Prislista

 

 

 

Välkommen till oss på Vattnets Hus. Här nedan hittar du samtliga priser och varianter av våra medlemskap. Det tillkommer alltid en introduktionsavgift på 399 kr vid nytecknande, och det är två månaders uppsägningstid på samtliga medlemskap.


Alla våra medlemskap är personliga. När du tecknar något av våra medlemskap kommer du att få ett armband vid inskrivningstillfället, eller vid ditt första besök. Detta använder du för att komma in genom spärrarna i entrén och ska bäras hela besöket av säkerhetsskäl.

Bad entréer Högvatten gäller vardagar från kl. 13.00 samt helger och lov. Icke badande betalar 55 kr.  

 

 

FAR - Fysisk Aktivitet på Recept

Du kan få ett recept på fysisk aktivitet utskrivet av din läkare eller annan legitimerad vårdpersonal. Fysisk aktivitet på recept riktar sig till den som behöver öka sin fysiska aktivitet. Om du har fått detta utskrivet till dig så kan du använda detta hos oss. Du betalar då:
 
Badkort - 279kr i månaden.
Gym- och badkort - 399kr i månaden.
 
Det står på ditt recept hur länge det varar och är giltigt från det datum som står ordinerat från läkaren på ditt recept.