Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Prislista

 

 

 

Välkommen till oss på Vattnets Hus. Här nedan hittar du samtliga priser och varianter av våra medlemskap Gym & Bad. I alla medelmskap ingår all gruppträning i gymmet och i vatten. Du har möjlighet att bada/simma under våra öppettider, i både 25:an och i äventyrsbadet.

Det tillkommer alltid en introduktionsavgift på 399 kr vid nytecknande, och det är två månaders uppsägningstid på samtliga medlemskap. Alla våra medlemskap är personliga.

När du tecknar något av våra medlemskap kommer du att få ett armband eller tagg vid inskrivningstillfället vid ditt första besök. Detta använder du för att komma in genom spärrarna i entrén och ska bäras hela besöket av säkerhetsskäl.

Vi har en åldersgräns på 15 år i gymmet för att få träna själv.

I vårt barnrum får yngre barn vistas med tränande föräldrar i Bunkern. Barn under 12 år får inte vistas i gymmet eller i salarna. 

 

FAR- Fysisk Aktivitet på Recept

Du kan få ett recept på fysisk aktivitet utskrivet av din läkare eller annan legitimerad vårdpersonal. Fysisk aktivitet på recept riktar sig till den som behöver öka sin fysiska aktivitet. Om du har fått detta utskrivet till dig så kan du använda detta hos oss. 

 

Med reservation för ändring. Specialerbjudanden går inte att kombinera med andra prissänkta abonnemang.