Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Kom i gång kurs

En kom igång kurs för dig som vill gå ner i vikt och /eller bara känna dig starkare och piggare.
Vi jobbar tillsammans i en sluten grupp med fokus på att hitta glädjen och den vana som behövs för att det ska bli en långvarig och ihållande förändring.
Vi jobbar framförallt med rolig funktionell träning i Bunkern men du får även träning i det vanliga gymmet och möjligheter till vattenträning. Under kursens 8 veckor får du även fri tillgång till gym och bad. 

Du får:
- 2 träningsledda pass i sluten grupp/vecka, tisdagar kl.17.00 & torsdagar kl. 18.00
- 1 enskilt möte med personlig tränare
- Kost/livstillsförändring
- Fri tillgång till bad och gym under kursen 8 veckor 

Start datum: 12/3- 2019
Pris för dig som är medlem:
1850kr
Pris för dig som ännu inte är medlem:
2245kr
Kursledare:
Kitt Iversen

Klicka här för anmälan

 

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Start: 24/4 onsdagar kl. 09.45-10.30
Pris:
795kr
Instruktör: Sara Goentorp

 Klicka här för anmälan

Gravidyoga

Yoga för dig som är gravid. Stephanie vägleder dig med anpassade yogaövningar i syfte att stärka upp din kropp, blandat med övningar för återhämtning och rörlighet. Stephanie har mångårig erfarenhet som yogainstruktör och är nu själv gravid.

När: onsdagar kl. 16.30-17.30

Start: 20/3, 5 tillfällen

Pris: 995kr

Instruktör: Stephanie Sanders

Klicka här för anmälan

Olympiska Lyft

Lär dig ryck och stöt tillsammans med andra basövningar med skivstång från grunden.  Vi tränar teknik med hjälp av stödövningar och genom att nöta hela lyftet många gånger. Vi kommer också att börja och avsluta kursen med olika tester så att du har möjlighet att mäta din utveckling. Du kommer även att erbjudas kompletterande träningsprogram som du kan utföra på egen hand för att byga upp din styrka under kursens gång.

När: söndagar kl. 09.00-10.00
Start: v.14 6 tillfällen
Pris: 1195kr
Instruktör: Kitt Iversen
Klicka här för anmälan

Basic Bunkern

Nybörjar workshop
En workshop där vi går igenom grunderna i CrossFitinspirerad, funktionell träning. Du lär dig grunderna i lyft såsom knäböj, marklyft och olika pressar samt olika kroppsviktsövningar såsom armhävningar och pullups. Vi övar på våra naturliga rörelser såsom att hoppa, kasta, pressa och trycka. Observera att vi inte kommer fokusera på de Olympiska lyften på den här kursen utan mer de grundläggande rörelserna. Alla är välkomna oavsett om man tränar i Bunkern, i gymmet eller inte alls tränar på Vattnets Hus. 

När: Söndagen den 24/3 kl.09.30-12.00
Pris: 345kr
Instruktör: Kitt Iversen 
Klicka här för anmälan

Hathayoga grundkurs

Denna helgkurs i Hathayoga är för dig som är nyfiken på yoga och vill börja från början. Hatha, som betyder sol och måne, är grunden i all fysisk yoga och här börjar vi just från basen. Vi går igenom olika asanas/positioner och andningsövningar. Du kommer att få en inblick i vad yoga egentligen är och hur man praktiserar det. Ett första steg på vägen in i yogans värld.  

Datum: Lördagen den 27/4, 4/5 och 11/5
Tid: 13.00- 15.00
Pris: 695kr 

Namaste och välkommen !!  Klicka här för anmälan

Gym workshop

I en liten grupp med max 6 st deltagare går vi igenom effektiva övningar i gymmet för olika muskelgrupper. Under en timmes tid är det fokus på en specifik muskelgrupp. Endast för medlemmar, 100kr per person per tillfälle. Förbokas och betalas i receptionen.

Tid: måndag 17.30-18.30

Plats: Gymmet 

Instruktör: Sara Goentorp

Nästa tillfälle: 8/4-19

Aktuell muskelgrupp: Gluteus (rumpan)