Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Kom i gång kurs

Är ni nya till träning eller har haft ett långt uppehåll från att träna och vill komma igång igen?

Detta är kursen för er som vill börja träna och inte riktigt vet var ni ska börja eller önskar vägledning och motivation för att enklare kunna komma igång.

Vi tränar utifrån en nivå som passar er och vi utgår ifrån grunderna sedan bygger vi på dem efterhand så ni kan komma igång i en lagom takt.

Ni får ett program till att börja med, vi kör en hel del olika träningsformer, tränar varierade gruppträningspass och går igenom styrketräning ordentligt i gymmet.

Med hjälp av detta får ni en bred grund att stå på så ni ska kunna klara det mesta på egen hand efter kursens gång.

Detta samtidigt som ni får en bra vetskap om vad för pass och olika slags träning som vi erbjuder här på Vattnets Hus. Målet är att ni ska kunna träna, ha roligt och göra detta säkert på egen hand efter kursens gång.

Start datum: 17/3-2020
Pris för dig som är medlem:
 995 kr 
Pris för dig som ännu inte är medlem:
 1595 kr (kontakta reception för anmälan) 0431-450300
Kursledare: 
Daniel Thorkell

Klicka här för anmälan

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Start: 4/2-20 tisdagar kl. 10.15-11.00
Pris:
795kr
Instruktör: Frida Elmström

 Klicka här för anmälan

 

Glöm inte läsa igenom våra avbokningsregler under Bra att veta.