Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Kom i gång kurs

En kom igång kurs för dig som vill gå ner i vikt och /eller bara känna dig starkare och piggare.
Vi jobbar tillsammans i en sluten grupp med fokus på att hitta glädjen och den vana som behövs för att det ska bli en långvarig och ihållande förändring.
Vi jobbar framförallt med rolig funktionell träning i Bunkern men du får även träning i det vanliga gymmet och möjligheter till vattenträning. Under kursens 8 veckor får du även fri tillgång till gym och bad. 

Du får:
- 2 träningsledda pass i sluten grupp/vecka, tisdagar & torsdagar kl. 18.00-19.00
- Kost/livstillsförändring
- Fri tillgång till bad och gym under kursens 8 veckor 

Start datum: 10/9- 2019
Pris för dig som är medlem:
1850kr
Pris för dig som ännu inte är medlem:
2245kr
Kursledare:
Kitt Iversen

Klicka här för anmälan

 

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Start: 28/8 onsdagar kl. 09.45-10.30
Pris:
795kr
Instruktör: Kristin Lindegren

 Klicka här för anmälan