Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Yin yoga för män

Vad är Yin Yoga? Yin yoga är en återhämtande yogaform där alla positioner är sittandes eller liggandes. Man stannar en längre tid i varje position, tre till fem minuter för att få en djup passiv stretch av bindväven (fascia). Det ökar flödet i kroppen och man blir både rörligare och smidigare samtidigt som det är en övning i att vara stilla. Ibland kan yin yoga kännas mycket, vara lite obekväm och vi utmanar oss själva att vara kvar i det obekväma för att stärka oss mentalt och bli lugna och trygga. Om kursen: Genom mycket stillasittande och med åldern blir vi stelare och stelare. Genom olika positioner i Yin yoga ökar vi flödet i koppen och blir rörligare och smidigare. Vi kommer gå igenom grunderna i yin yogan och fokusera på de ofta stela områdena kring höfterna, låren, bäcken och nedre delen av ryggen. Genom djup stretch av bindväven stärker vi vårt immunförsvar, optimerar vår övriga träning genom att vi blir rörligare och minskar risken för eventuella skador. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem.

Kursen passar både dig som är nybörjare eller med mer erfarenhet då jag guidar dig genom alla yin yogapositioner och vi utgår från din kropps förmåga.

När: Onsdagar 1/3, 8/3 och 15/3  kl.10.30-11.30 

Pris: 590kr för icke medlemmar/ Gratis för medlemmar 

Du som är medlem skickar din anmälan till frida.elmstrom@kunskapsporten.nu

Instruktör: Theresia Lindkvist 

Boka här!

Vasaspin 2022

Vi cyklar från Sälen till Mora, följer med från start till första skidåkaren går i mål. På vägen delar vi ut spurtpriser, inspireras och peppas av olika tränare, pausar vid depåstopp och fyller på med energi.

Datum: 5 mars 

Samling: kl.07.45 

Mer info om bokning kommer närmare. 

Klicka här för att boka