Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Yin yoga för killar & män

Vad är Yin Yoga? Yin yoga är en återhämtande yogaform där alla positioner är sittandes eller liggandes. Man stannar en längre tid i varje position, tre till fem minuter för att få en djup passiv stretch av bindväven (fascia). Det ökar flödet i kroppen och man blir både rörligare och smidigare samtidigt som det är en övning i att vara stilla. Ibland kan yin yoga kännas mycket, vara lite obekväm och vi utmanar oss själva att vara kvar i det obekväma för att stärka oss mentalt och bli lugna och trygga. Om kursen: Genom mycket stillasittande och med åldern blir vi stelare och stelare. Genom olika positioner i Yin yoga ökar vi flödet i koppen och blir rörligare och smidigare. Vi kommer gå igenom grunderna i yin yogan och fokusera på de ofta stela områdena kring höfterna, låren, bäcken och nedre delen av ryggen. Genom djup stretch av bindväven stärker vi vårt immunförsvar, optimerar vår övriga träning genom att vi blir rörligare och minskar risken för eventuella skador. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem.

Kursen passar både dig som är nybörjare eller med mer erfarenhet då jag guidar dig genom alla yin yogapositioner och vi utgår från din kropps förmåga.

När: Söndagar kl.10.40-11.40 (23/10, 30/10, 6/11)

Pris: 590kr för icke medlemmar/ Gratis för medlemmar 

Du som är medlem skickar din anmälan till frida.elmstrom@kunskapsporten.nu

Instruktör: Theresia Lindkvist 

Boka här!

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen. Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen! Du kan anmäla dig till kursen när du varit på din efterkontroll. 

Start: 25/10-2022 tisdagar kl.10.15-11.00 

Pris: 950kr

Instruktör: Sara Goentorp 

Boka här!

Styrketräning för nybörjare

Styrketräning för nybörjare är en kurs på 8 veckor för dig som vill lär dig mer om styrketräning och bli starkare. 

Vår personliga tränare vägleder dig så att du kan nå dina mål. Du kommer att följa ett träningsschema, lära dig rätt teknik och få allmän kunskap kring träning. Förutom motivationen man får av en tränare och andra deltagare är det framför allt roligt och effektivt.

Oavsett varför du ansöker är en sak säker, vi behöver alla styrka för att må och fungera bättre. Varmt välkomna!

När: Tisdagar kl.19.00- 20.00 och Lördagar 10.15-11.15 

Pris: 1695kr för dig som är medlem/ 2295kr för icke medlem. 

Instruktör: Hugo Santo 

Boka här!