Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.

Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Höstens kurser är fullbokade

Vårens Fokus mamma startar v.4 och v.6. Anmälan öppnar inom kort.  

Instruktör är Frida Elmström. 

 Läs mer och anmälan

Nybörjarworkshop Bunkern

BUNKERN nybörjarkurs 

Bunkern nybörjarkurs är kursen där vi går igenom grunderna i CrossFitinspirerad, funktionell träning. Du lär dig grunderna i lyft såsom knäböj, marklyft och olika pressar samt olika kroppsviktsövningar såsom armhävningar och pullups. Vi övar på våra naturliga rörelser såsom att hoppa, kasta, pressa och trycka. Observera att vi inte kommer fokusera på de Olympiska lyften på den här kursen utan mer de grundläggande rörelserna. Alla är välkomna oavsett om man tränar i Bunkern, i gymmet eller inte alls tränar på Vattnets Hus.

 

I vår har vi två tillfällen av välja på: 

Söndagen den 20/1 kl. 09.30- 12.00

Söndagen den 24/3 kl.09.30-12.00

 

Pris medlem: 345kr

Icke medlem: 445kr 

 

Instruktör: Kitt Iversen 

Välkommen att boka din plats (Anmälan öppnar inom kort) 

Klicka här för anmälan