Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen. Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen! Du kan anmäla dig till kursen när du varit på din efterkontroll. 

Start: 18/4-2023 tisdagar kl.10.00-10.45 

Pris: 950kr

Instruktör: Sara Goentorp 

Boka här!

Buggkurs

Nybörjarkurs: Den här kursen är för er som vill lära er dansa bugg, eller inte dansat på flera år. Buggen har utvecklats över tid och vi startar med grunderna. Onsdagar kl.19.20 - 20.35

Fortsättningskurs: Den här kursen är för dig som tidigare gått nybörjarkurs.Onsdagar kl.18.00-19.15

Har du inte har någon danspartner att gå med? Inga problem - kontakta Frida på frida.elmstrom@kunskapsporten.nu så parar hon ihop dig med en person som inte helller har någon partner. 

Onsdagar, 14/6, 21/6, 28/6 och 5/7 

Pris: 800kr per person

Zarah och Fabian är syskon och kommer från Växjö. De har båda dansat sedan de var små och brinner för dansen. Tillsammans har de dansat och tävlat runtom i Sverige sedan 2012. De började sin danskarriär tillsammans med att placera sig på en 6:e plats på junior-SM i bugg. Under åren har de flertalet gånger vunnit distriktsmästerskapen i Småland-Blekinge i bugg i vuxenklassen. Därtill kommer 6-8:e placeringar i vuxenklassen i bugg på SM. Zarah och Fabian har även tränat och tävlat i boogie woogie, dubbelbugg och rock’n’roll, de älskar dans! Förutom att de är fantastiska dansare så är de även underbara instruktörer, vi är superglada att ha fått möjligheten att få dem till Vattnets Hus!

Boka här!