Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.
Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Start: 15/9-20 tisdagar kl. 09.30-10.15
Pris:
795kr
Instruktör: Frida Elmström

 Klicka här för anmälan

Träningsweekend 26-27 september

Energispäckad Träningsweekend!
 
En mix av härliga och lite ovanligare klasser för extra inspiration. Övningarna är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med. Instruktör för dagen är Sara Goentorp, Frida Elmström, Anki Hammar, Marie Andreasson och Sara Hagström. Det betyder att du kommer bjudas på en härlig blandning av teknik, utmaning, dans och andra härligheter! Detta vill du inte missa!

Vad ingår:
  • Två maxade träningsdagar, allt från yoga och teampass i Bunkern till dans och simteknik.
  • Två luncher
  • Två eftermiddagsfika
  • Entré till Nordic Hamam*

    * Här finns möjlighet att boka till behandlingar på Nordic Hamam Spa till specialpris, vid träningsdagens slut. Läs mer om Nordic Hamam och behandlingarna här.
Anmälan öppnar fredagen den 4 september (max 20 deltagare). Efter anmälan får du ett välkomstmail, där du får ange ev. allergier, tillval i behandlingar och dina lunchval. Se även till att boka till middag tillsammans med oss på lördagkväll, på Bryggan kök och bar. Med reservation för ändring och tryckfel.

Boka

Glöm inte läsa igenom våra avbokningsregler under Bra att veta.