Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser/ Event

Hyrox experience

Hyroxloppet i Köpenhamn närmar sig! Det är dags att lägga i nästa växel och verkligen förbereda sig inför dagen. Under fyra söndagar kommer vi gå igenom och känna på alla stationer, standarder och hur dagen kommer se ut. Allt för att du ska känna dig trygg och taggad som möjligt inför loppet. 

Start: 25 februari 

När: Söndagar kl.10.00 

Pris: 200kr

Ni som bokar er på kursen får 10% rabatt på anmälningsavgiften till loppet! 

Boka här!

Vasaspin 2024

Vi cyklar från Sälen till Mora, följer med från start till första skidåkaren går i mål. På vägen delar vi ut spurtpriser, inspireras och peppas av olika tränare, pausar vid depåstopp och fyller på med energi.

Datum: 3 mars 

Samling: kl.07.45 

Anmälan öppnar den 11/2 kl.08.00

Boka här!

Gravidyoga

Genom gravidyoga ger du dig själv utrymme att lyssna inåt under den unika period som en gradvitet innebär. Genom stärkande yogapostioner, andningsövningar, meditation och avslappning får du möjligheten att komma i kontakt med dig själv, din kropp och ditt barn. Det finns även möjlighet att dela tankar och känslor med andra gravida. Målet är att du ska uppleva stilhet och närvaro under din gradvitet och börja känna dig förberedd inför barnets födelse och livet som mamma. 

När kan jag börja? 

Du är välkommen när du känner dig redo. Potionerna anpassas efter dig och passar från tidig gradvitet ända fram till förlossning. 

Kursstart: v.7

6 söndagar, kl.18.30-19.30

Pris: 950kr 

Instruktör: Lisa Siden 

Boka här!