Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Inför Winterfunrun

Löpning med instruktör inför WinterFunRun 2019

Vattnets Hus bjuder in till en ”löpkurs” på tre tillfällen med WinterFunRun 5 km den 1 februari som mål.

Kursen innefattar tre träningstillfällen med PT och löpcoach Camilla Franks. Vid dessa tillfällen kommer vi att spendera ca 20 minuter på att prata om löpteknik, gå igenom dynamiska övningar för att bygga stryka och förebygga skador, samt olika typer av löpträning (t.ex. intervaller, backträning och fartlek). Resten av tiden kommer vi att springa tillsammans på ett ledarlett pass. Gruppen delas in efter olika nivåer så att alla har sällskap.

Om du är nyfiken på löpning och vill komma igång med att springa efter nyår så är det här något för dig. Nivån är ”nybörjare” till ”löpare med viss erfarenhet” och vårt mål är att jogga/springa/gå 5 km den 1/2. 

Vi bjuder deltagare i kursen på anmälningsavgiften och en skön mössa med reflextryck.

 Pris 395kr (ord. anmälningsavgift WFR 5km 200 kr)

 Söndagar (13/1 20/1 och 27/1) klockan 15.00 

Instruktör: Camilla Franks

Klicka här för anmälan

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.

Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Vårens kurser i Fokus mamma startar:

v.4 onsdagar kl. 09.45-10.30

Anmälan är nu öppen!

Instruktör är Frida Elmström. 

 Läs mer och anmälan

Ungdomsträning

 Funktionell träning och styrka i Bunkern för dig som är ungdom. Vi lyfter, hoppar, kastar, pressar, drar och klättrar och gör allt det våra kroppar är byggda för att göra på ett lekfullt men seriöst sätt. 

När: Torsdagar 16.00-17.00 

Start: v.4 Pris: 1595kr

Instruktör: Kitt Iversen 

Boka din plats här  

Olympiska Lyft

Lär dig ryck och stöt tillsammans med andra basövningar med skivstång från grunden. 
Vi tränar teknik med hjälp av stödövningar och genom att nöta hela lyftet många gånger. Vi kommer också att börja och avsluta kursen med olika tester så att du har möjlighet att mäta din utveckling.
Du kommer även att erbjudas kompletterande träningsprogram som du kan utföra på egen hand för att byga upp din styrka under kursens gång.

När: söndagar kl. 09.00-10.00

Start v.5  6 tillfällen  Pris: 1595kr

Instruktör: Kitt Iversen 

Boka din plats här

Nybörjarworkshop Bunkern

BUNKERN nybörjarkurs 

Bunkern nybörjarkurs är kursen där vi går igenom grunderna i CrossFitinspirerad, funktionell träning. Du lär dig grunderna i lyft såsom knäböj, marklyft och olika pressar samt olika kroppsviktsövningar såsom armhävningar och pullups. Vi övar på våra naturliga rörelser såsom att hoppa, kasta, pressa och trycka. Observera att vi inte kommer fokusera på de Olympiska lyften på den här kursen utan mer de grundläggande rörelserna. Alla är välkomna oavsett om man tränar i Bunkern, i gymmet eller inte alls tränar på Vattnets Hus.

 

I vår har vi två tillfällen av välja på: 

Söndagen den 20/1 kl. 09.30- 12.00

Söndagen den 24/3 kl.09.30-12.00

 

Pris medlem: 345kr

Icke medlem: 445kr 

 

Instruktör: Kitt Iversen 

 

Klicka här för anmälan