Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kurser

Tjejtrail för nybörjare

 Tjejtrail för Nybörjare

 “Vi som vill springa för upplevelsen"Lär dig grundläggande löpteknik samt styrka och spänst för skadefri löpning. I löpningen varvas intervallpass med distans. Målet är att ge dig en stark löpteknik och att du ska hitta en skön känsla i löpningen där upplevelsen, naturen och den sköna känslan är i fokus mer än prestation.

 Med nybörjare innebär att du behöver kunna springa ca 2,5km i valfritt tempo. På kursen kommer vi att jobba oss upp till 5 km men möjlighet ges också för dig som vill springa längre.

 2 ggr/vecka med start 8 maj.

Onsdagar 17-18, Söndagar 9.30-10.30

6 veckor, totalt 12 tillfällen

 Minst 8 stycken, max 16 stycken.

 Pris: 1350:-.

 Bokas på hemsidan.

 Onsdagar teknik, styrka och löpintervaller. Utgår från parkeringen på Råbocka.

Söndagar distans. För att du ska få prova springa i olika miljöer kommer vi att variera mötesplatsen på söndagar.

klicka här för anmälan

 

Hathayoga grundkurs

Denna helgkurs i Hathayoga är för dig som är nyfiken på yoga och vill börja från början. Hatha, som betyder sol och måne, är grunden i all fysisk yoga och här börjar vi just från basen. Vi går igenom olika asanas/positioner och andningsövningar. Du kommer att få en inblick i vad yoga egentligen är och hur man praktiserar det. Ett första steg på vägen in i yogans värld.  

Datum: Lördagen den 27/4, 4/5 och 11/5
Tid: 13.00- 15.00
Pris: 695kr 

Namaste och välkommen !!  Klicka här för anmälan