Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Gruppträning

Hos oss kan du träna gruppträning både i Bunkern, vattnet och salarna på gymmet. Här hittar du vårt aktuella gruppträningsschema, klicka här.

Bokning av gruppträningspass görs via vår app, Go Active. Appen laddar du ner där du hämtar dina appar. Tryck in vår leverantörskod: 032702. Du loggar sedan in med din mailadress och de första sex siffrorna i ditt personnummer. När du väl är inloggad kan du ändra ditt lösenord.


Bokning kan göras från fem dagar innan aktuellt pass till 90 minuter innan passet startar. För pass i vatten kan bokning göras från 122 timmar (dvs. 5 dygn+2 timmar) innan aktuellt pass. Avbokning ska ske 90 minuter innan passet startar, och tänk på att du måste hämta ut din biljett senast 10 minuter innan passet börjar, annars släpps biljetten så att någon annan deltagare har möjlighet att ta platsen.

Om du missar att hämta/avboka ditt pass tre gånger kommer du inte kunna boka dig i förväg på pass längre. Spärren försvinner efter 30 dagar från första tillfället, men du kan även låsa upp spärren för 150 kr i receptionen.

Om du har bokat dig via nätet i förväg hämtar du ut din biljett i biljettstationen vid receptionen. Lägg ditt armband mot läsaren och din biljett kommer ut ur biljettskrivaren.

Du kan även boka din plats i biljettstationen. Lägg ditt armband mot läsare och tryck på Boka intill passet du önskar gå på. Du kan även boka dig i receptionen och ta ditt kvitto ur biljettskrivaren. Kvittot gäller som entré till passet.


Våra pass

 

 

 

Full body strenght

Progressiv styrketräning med hjälp av yttre belastning. Indviduellt anpassad vikt gör att alla kan delta ut efter egenförmåga. 

WOD

Dagens pass är styrka och kondition i ständig variation. Vi jobbar med grundläggande, funktionella övningar - böja, pressa, dra, hoppa, kasta osv. Alla övningar kan anpassas så alla kan vara med på passen. Passet är 45 eller 60 min.

Intervall

Ett varierat pass där vi utnyttjar allt som Bunkern har att erbjuda. Vi jobbar i olika tidsintervaller. Övningarna kan variera mellan styrka, rörlig och kondition. Kom ensam eller med en kompis som du vill utmana på någon av stationerna.

Step up

Förkoreograferade stegkombinationer på stepbräda. Ett pulshöjande pass som tränar din koordination lik väl som kondition. 

Senior Mobility

Ett pass där vi på olika sätt tränar upp vår rörelseförmåga och balans.

Yoga

Yoga är en tusenårig träningsform för kropp och sinne. I yoga tränar vi balans, smidighet och muskulär styrka. Främst är dock yogan ett sätt att lära känna sig själv och träna på att vara här och nu. Många förknippar yogan med de fysiska ställningarna och någon som sitter stilla i lotus men yoga är mycket mer.

YinYoga

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.

CirkelFys

CirkelFys är ett pass för alla, vi jobbar med styrka, balans och puls på ett varierat sätt. Vi använder både vår kropp och olika redskap.

Tabata

Intervallträning, vi tränar styrka eller kondition i 20 sekunder, för att sedan vila 10 sekunder innan näst 20-sekundersintervall. Varje tabata-låt innehåller 8 intervaller. Styrka och konditionstränings varvas.

 

Movi

En rörelseträning för att utöka och stärka användbart rörelseomfång i leder och muskler. Stort fokus ligger i rörelsernas specifika utförande som på många sätt utmärker Movi. För optimal effekt guidas du genom hela passet. Movi är ett bra komplement till all annan träning eftersom den gör dig medveten och ger dig kompetens  om din "kropp i rörelse".

Abs&Ass

Styrkeövningar som fokuserar på mage och rumpa. Varierade övningar, både med fokus på den inre bålmuskulaturen och den yttre. Belastning sker med vikter och gummiband såväl som enbart med den egna kroppen. Ett pass där alla kan delta då det är finns flera nivåer på samtliga övningar. En stark bål- och sätesmuskulatur avlastar ryggen och underlättar för er i andra sporter och träningsformer! Välkomna!

Dancing strong

Enkla och energirika stegkombinationer varvas med styrkeövningar. 

Spinning

Rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmnaing i motstånd och hastighet. 

Senior Styrka

Värdefull styrketräning för att hålla kroppen stark och skadefri.

Power Up

Intervaller på cykel kombinerat med styrketräning. 

HYROX

HYROX en sport för alla! 

HYROX- klasserna har olika fokus, där vi roterar bland olika övningar från vecka till vecka för att du som tränar skall få bra variation. Innehållet varierar från gång till gång, även om vissa så kallade "benchmarks" återkommer för att du skall kunna mäta din utveckling. 

 

Spinning HIIT

Högintensivt spinningpass.

Vill du träna riktigt hårt, på kort tid- här har du möjligheten! Vi styr själva över motståndet på cykeln, vilket gör att passet kan anpassas till alla nivåer.