Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om Badet

Välkommen till Vattnets Hus! 

Här finns äventyrsbad för hela familjen med vågboll, strömkanal, bubbelpool och barnbassäng för de minsta besökarna. Vi har även två rutschkanor, varav ett frittfall och en längre svängande.

Här finns även en motionssimningsbassäng (25 m) med 10 banor och hopptorn med 1-3-5 meters hopphöjd att välja mellan. Vi har även två varma träningsbassänger för bland annat simundervisning, och vattenträning, och såklart finns det plats även där för den badsugna. Bastu finns i anslutning till respektive duschutrymme på Dam och Herr.
Tänk på att allt bad och träning sker på eget ansvar. Vi har badbevakare och personal i huset alla tider, som roterar runt i lokalerna, om det händer en akut situation i badet så finns det larmknappar uppe i varje hall som tillkallar personal omedelbart. Dessa ska endast användas i akuta nödsituationer.

Se öppettider för hopptorn och varma träningsbassänger på plats på Vattnets Hus. Med reservation för ändring och tryckfel.