Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Regler och säkerhet

Tänk på att allt bad och träning sker på eget ansvar. Vi har badbevakare och personal i huset alla tider, som roterar runt i lokalerna, om det händer en akut situation i badet så finns det larmknappar uppe i varje hall som tillkallar personal omedelbart. Dessa ska endast användas i akuta nödsituationer.

Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn, och kan aldrig lämna ett barn utan uppsikt! Barn under 12 år skall ALLTID ha sällskap av en ombytt vuxen som ansvarar för barnet. Max 5 barn per vuxen. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighet är 200 meter varav 50 meter på rygg.

 

Några saker att tänka på för att det ska bli trevligare för alla:
1. Bubbelpoolen är till för avkoppling och inte lek.
2. Åldersgräns för flicka att byta om i herr och pojke för att byta om i dam är 7 år.
3. Våra Vattenrutschkanor har en åldersgräns på 7 respektive 10 år. Vänligen respektera detta och åk en och en. Undantag är barn under denna ålder som får åka i vuxens knä.
4. I hela anläggningen samt vid entrén gäller rökförbud.
5. Duscha alltid ordentligt innan ni går in i simhallen. Utan badkläder, med duschkräm och schampo.
6. Badkläder ska alltid användas i badet, men inte i bastun. Det är inte tillåtet att ha underkläder eller andra bomullskläder i bassängerna eller i bastun.
7. Det är obligatoriskt för små barn (ej torra) att använda babysimbyxa med möjlighet att dra åt i midjan och benen. Dessa finns att köpa i receptionen.
8. Lyssna på och följ alltid badpersonalens anvisningar.
9. Alla som följer med in i badhuset skall betala entréavgift, förutom om du ska till den torra läktaren.
10. Vid bohov arbetar både manliga och kvinnliga medarbetare i omklädningsrummen och duscharna för städ och underhåll. De frågar alltid om det är ok att komma in och du som besökare har rätt att be dem gå ut.
11.För dig med egen fika hänvisar vi till läktaren, eller bänken under de stora fönstren i motionssimningsbassängen (25 m bassängen).
12. Säkerställ att du alltid vet var närmaste nödutgång finns.
13. Tänk på att vara rädd om dig själv och andra så att inga olyckor sker.
14. Prata gärna med oss på plats om du har frågor eller önskemål, vi vill att du ska trivas!

I badanläggningen är det inte tillåtet att:

  • Fotografera
  • Bruka alla former av surfplattor och/eller mobiltelefoner (endast vid beställning i Bistron)
  • Dricka alkohol
  • Ta med sig glas/flaskor eller annat som är gjort av glas
  • Röka

Gäster som inte följer våra regler kan avhysas från anläggningen utan att återfå sin entréavgift.

 

Hur är det bokat?

På knappen nedan kan du se aktuella bokningar i vår 25 m bassäng, samt de båda träningsbassängerna. När bassängen med höj och sänkbar botten inte är bokad är den öppen för allmänheten.

Här kan du också se när Vattenhinderbanan är på plats i 25 m bassängen och vilka tider hopptornen är öppna. Varmt välkommen!