Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Tänk på att allt bad och träning sker på eget ansvar. Vi har badbevakare och personal i huset alla tider, som roterar runt i lokalerna, om det händer en akut situation i badet så finns det larmknappar uppe i varje hall som tillkallar personal omedelbart. Dessa ska endast användas i akuta nödsituationer.

Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn, och kan aldrig lämna ett barn utan uppsikt! Barn under 12 år skall ALLTID ha sällskap av en ombytt vuxen som ansvarar för barnet. Max 5 barn per vuxen. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighet är 200 meter varav 50 meter på rygg.

I vårt gym har vi vi 15 års gräns för att få träna själv. Bebisar i babyskydd är välkomna tillsammans med tränande förälder fram till kl. 15.00 i gymmet. Föräldrar är alltid ansvariga för sina barn.

I badanläggningen är det inte tillåtet att:

  • Fotografera
  • Det råder mobilförbud i hela simhallen utom vid beställning i Bistron
  • Dricka alkohol
  • Ta med sig glas/flaskor eller annat som är gjort av glas


Gäster som inte följer våra regler kan avhysas från anläggningen utan att återfå sin entréavgift.

Rökförbud

I och runt hela anläggningen råder det rökförbud.

Brand

Vattnets Hus är utrustat med ett automatiskt brandlarm, som larmar via ett högtalarsystem. Det finns brandposter och utrymningstavlor runt om i huset. Tänk på att alltid säkerställa att du alltid vet var närmaste utgång är, och följ alltid personalens anvisningar vid brand och utrym till receptionen i första steget, personalen kommer därefter informera om vad nästa steg är.

Defibrillator

Finns på entréplan vid receptionen, samt i gymmet och vid motionssimningsbassängen. All personal utbildas varje år i HLR och första hjälpen.

Parkering utanför

Alla cyklar, kickboards, skateboards och andra fordon förvaras/parkeras under eget ansvar utanför Vattnets Hus vid cykelställen. Vi ber er att inte parkera framför ingången av säkerhetsskäl.