Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

Vattnets Hus vill vara en samlingspunkt för tränings och hälsointresserade. Huset invigdes den 7 februari 2017, och är ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det inrymmer bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, ett Nordic Hamam Spa, två varma träningsbassänger, Bistro, samt Gym med tre gruppträningssalar samt Bunkern som är ett funktionelltgym. Dessutom kommer Vattnets Hus att ha en unik, lärande inriktning med fokus på vatten och vattenmiljö

 

KunskapsPorten AB

Vattnets Hus ägs och drivs av KunskapsPorten AB genom Kunskapsporten Ängelholm AB. KunskapsPorten AB är ett samhällsbyggande fastighetsföretag som arbetar med profilfastigheter. Bolaget har varit verksamt sedan 2007 och har under denna tid byggt upp ett fastighetsbestånd med tre ben: Sportcentra, kultur- och kunskapshus och äldrebostäder. Kunskapsporten har fastigheter i Kristinehamn, Hässleholm, Hörby, Svedala, Simrishamn, Skanör, Skurup, Ängelholm och i Malmö där även huvudkontoret ligger.

KunskapsPorten Ängelholm AB
Kalendegatan 26
211 35 MALMÖ
Org.nr: 556869-2312
www.kunskapsporten.nu