Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Tillgänglighet

Den fysiska tillgängligheten är god genom bland annat taktila skyltar och ledstråk samt kontrastmarkeringar. All badverksamhet är på entréplan men det finns även en hiss för att kunna övriga våningsplan.

 

Utöver dam och herr omklädningsrum finns även tre flexibla omklädningsrum anpassade med bland annat takliftar, HWC och duschhjälpmedel. Utöver de fasta takliftarna i dessa omklädningsrum finns även två portabla liftar som medför att alla kan bada i alla bassänger. I anslutning till de här tre omklädningsrummen finns ett föråd innehållande bland annat dusch och omkl. brits och duschrullstolar för både barn och vuxna.

Alla är välkomna

Vi på Vattnets Hus välkomnar varje dag personer med olika funktionsvariationer och vill uppmuntra alla till en aktiv och hälsosam livsstil. Våra Värderingar grundar sig i respekt och allas lika värde. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår reception så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.