Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Event

Vattnets Hus vision är att vara den självklara mötesplatsen för träning och hälsointresserade i nordvästra Skåne.

 

Därför vill vi inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil bland annat genom de event vi arrangerar i och utanför huset under året. Fötutom nedan stora event har vi regelbundna sneak peeks på våra pass i gymmet, där du kan komma och provträna kostnadsfritt.

 

 

Skräpfritt Ängelholm

Skräpfritt Ängelholm är ett samarbete mellan Vattnets Hus och Ängelholms kommun, samt de föreningar som tränar i Vattnets Hus. Tillsammans hjälps vi åt att städa runt och i våra lokala vattendrag.

Fredagen den 7 augusti arrangeras SKRÄPFRITT ÄNGELHOLM för andra året i rad. Tillsammans gör vi en insats för att hindra skräp att nå våra lokala vattendrag och plockar därmed skräp kring Skälderviken och Rönneå. I år har det varit särskilt viktigt att Corona säkra eventet och därför kan vi tyvärr inte bjuda in allmänheten att hjälpa till att plocka skräp. Vi har även tydligt särskilt mötesplatserna för föreningarna där fikat och materialet som bjuds på efter skräpplockarinsatsen delas ut. Föreningarna går i grupper om 15 personer och är utspridda runt våra lokala vattendrag. 

Däremot finns Västerhavsveckans tipspromenad uppsatt med start vid Vattnets Hus, där du också hämtar din talong samt spann att plocka skräp från marken på din runda. Alla som går rundan är med i utlottningen av ett familjebad, och lämnar du in din spann med skräp du plockat bjuder vi alla barn på glass och vuxna på kaffe. Tipspromenaden finns uppe mellan den 1-9 augusti med start och mål på Vattnets hus.
Låt oss tillsammans hjälpas åt att göra ÄNGELHOLM SKRÄPFRITT!


2019 samlade Ängelholmssimsällskap, Vejby IF, och Engelholms Volly ihop 14 m3 skräp längst med Rönneå, Ängelholms hamn och stranden.

Stort tack för ett gott samarbete säger vi på Vattnets Hus!

Ljusfestloppet

Ljusfestloppet är ett 500 m långt gratislopp för alla barn upp till 10 år. Alla barn som är med får en reflexväst att ta med hem, samt fika vid målgång! Loppet arrangeras tillsammans med ALLA KAN IF som arbetar med att alla ska kunna vara aktiva oavsett funktionsvariation, och banan är anpassad så att rullstolar ska kunna ta sig fram.

Tyvärr är Ljusfestloppet inställt 2020, på grund av de restriktioner kring sammanskomster och tillställningar som råder.  Vi hoppas kunna hälsa alla barn välkomna 2021! 

Det stora Vattenslaget- ett vattenkrig på lek

Det Stora Vattenslaget - ett vattenkrig på lek Fokus är vatten och rörelse på ett lekfullt vis. Alla kan vara med, men det finns bara 200 platser!

2019 ägde Det Stora Vattenslaget rum under Företagardagarna och arrangerades tillsammans med föreningen ALLA KAN IF i Ängelholm, men var det blir 2020 är ännu inte helt klart. Deltagarna tar själva med vattenballonger, skumsprutor, vattenpistoler - vi står för vattnet! 

Mega Öppet Hus

Mega Öppet Hus bjuder in till tre våningar fulla med energigivande aktiviteter – helt enkelt massvis med energigivande träning och inspiration för alla! Ta med familj och vänner på en fartfylld heldag på Vattnets Hus!

2020 gick Mega Öppet Hus av stapeln den 12 januari, och vi laddar redan nu för en lika energigivande dag 2021!