Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Event

Vattnets Hus vision är att vara den självklara mötesplatsen för träning och hälsointresserade i nordvästra Skåne.

 

Därför vill vi inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil bland annat genom de event vi arrangerar i och utanför huset under året. Fötutom nedan stora event har vi regelbundna sneak peeks på våra pass i gymmet, där du kan komma och provträna kostnadsfritt.

 

 

Träningsdag med Taudien Training

Energispäckad heldag på Vattnets Hus under ledning av rutinerade Marlene Taudien!

En mix av härliga och lite ovanligare klasser för extra inspiration. Övningarna är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med. Från coola Freepower, till påhittiga funktionella övningar. Du kommer att bli vän med ett miniband och hela dagen avslutas med ett behagligt pass i yinyoga. Vi satsar på att kunna vara ute på den fantastiska takterrassen med frisk luft och utsikt över ån. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in passen.

Läs hela dagens program och boka din plats nedan.

Läs mer

Mega Öppet Hus

Mega Öppet Hus bjuder in till tre våningar fulla med energigivande aktiviteter – helt enkelt massvis med energigivande träning och inspiration för alla! Ta med familj och vänner på en fartfylld heldag på Vattnets Hus!

2020 gick Mega Öppet Hus av stapeln den 12 januari, och vi laddar redan nu för en lika energigivande dag 2021!

Skräpfritt Ängelholm

Skräpfritt Ängelholm är ett samarbete mellan Vattnets Hus och Ängelholms kommun, samt de föreningar som tränar i Vattnets Hus. Tillsammans hjälps vi åt att städa runt och i våra lokala vattendrag och 2019 samlade Ängelholmssimsällskap, Vejby IF, och Engelholms Volly ihop 14 m3 skräp längst med Rönneå, Ängelholms hamn och stranden.

Stort tack för ett gott samarbete säger vi på Vattnets Hus, vi ses igen 2020!

Det stora Vattenslaget- ett vattenkrig på lek

Det Stora Vattenslaget - ett vattenkrig på lek Fokus är vatten och rörelse på ett lekfullt vis. Alla kan vara med, men det finns bara 200 platser!

2019 ägde Det Stora Vattenslaget rum under Företagardagarna och arrangerades tillsammans med föreningen ALLA KAN IF i Ängelholm, men var det blir 2020 är ännu inte helt klart. Deltagarna tar själva med vattenballonger, skumsprutor, vattenpistoler - vi står för vattnet! 

Ljusfestloppet

Ljusfestloppet är ett 500 m långt gratislopp för alla barn upp till 10 år. Alla barn som är med får en reflexväst att ta med hem, smt frukt, dricka och glass vid målgång. Loppet arrangeras tillsammans med ALLA KAN IF som arbetar med att alla ska kunna vara aktiva oavsett funktionsvariation, och banan är anpassad så att rullstolar ska kunna ta sig fram.

Start och målgång är vid Tullportsplatsen och går av stapeln under Ljusfesten.