Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga tjänster

Vattnets Hus är en samlingspunkt i Ängelholm för träningsintresserade, vi vill att alla våra medlemmar och besökare ska få bästa service och roliga upplevelser med sig hem. Förutom en Bistro, finns bad och simanläggning, gym med gruppträning, Bunkern med funktionell träning, konferensavdelning, takterrass och Nordic Hamam Spa samt PlusHälsan.

 

Just nu söker vi:


 

Vattenträningsinstruktör
Vattnets Hus gym erbjuder stora möjligheter till rolig träning, genom sin gruppträning (både i vatten och på land). Vi hare n stor 25 m bassäng samt två varma träningsbassänger. Dessutom en stor härliga maskinpark med utsikt över Rönne Å, samt Bunkern där du kan träna funktionell träning i rep, rigg, ringar och mycket mer!
Nu söker vi en kollega vars främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra medlemmar genom att hålla vattenträningspass. 
Du bör vara van att planera och hålla i pass självständigt. Variation både i rörelse och musik uppskattas. Det är ett mycket omväxlande arbete, där du träffar mycket människor, i ett hus där det händer mycket! 
Tjänsten är en timanställning med fasta pass varje vecka, främst tidig morgon. men även kvällstid, samt helg kan vara aktuellt. Fast timlön.


Skicka din ansökan till hanna.wernberg@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med vattenträningsinstruktör.Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten snarast.

 

Babysimsinstruktör

Vår fantastiska babysimsinstruktör ska vara tjänstledig januari till april och därför söker vi nu en kollega vars främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra småbarnsim. Våra grupper är dagtid och det är meriterande om du är utbildad inom Linnea småbarnssim vilket är den linje som vi följer. 


Hos oss sker undervisningen i små grupper i personlig atmosfär med professionella siminstruktörer. Vi erbjudernivåanpassad undervisning, så att ditt barn får öva det som det behöver. Vår förhoppning är att föräldrar och barn ska trivas och vilja fortsätta simma länge! Målet med vår verksamhet är att lära barn simma och att träna på simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Genom att simma i vår verksamhet kan barnet även utvecklas motoriskt, socialt och intellektuellt. Barnet kan röra sig på ett sätt som inte är möjligt på land. Som ett led i siminlärningen arbetar vi med vattensäkerhet. Vi tycker att det är viktigt att ditt barn lär sig både vattnets begränsningar och dess möjligheter. 
Du bör vara van att planera och leda småbarnsim 3 månader till ca 2 år och arbeta självständigt. Tjänsten är på deltid. Fast lön.Skicka din ansökan till sara.hagstrom@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med babysimsinstruktör. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Välkommen med din ansökan.  

 

Personliga tränare och instruktörer

Vattnets Hus gym erbjuder stora möjligheter till rolig träning, genom sin gruppträning (både i vatten och på land), stora härliga maskinpark med utsikt över Rönne Å, samt Bunkern där du kan träna funktionell träning i rep, rigg, ringar och mycket mer!

Nu söker vi en kollega vars främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra medlemmar på gymmet genom att hålla introduktioner, Personlig Tränare och leda gruppträningspass. 

Det är meriterande om du är utbildad gruppträningsinstruktör men inte något krav, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är ett mycket omväxlande arbete, där du träffar mycket människor, i ett hus där det händer mycket!
 
Tjänsten är på timmar deltid främst kvällstid, samt helg. Fast lön samt provision.Skicka din ansökan till sara.hagstrom@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med Personlig Tränare. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Välkommen med din ansökan. 

 

Hudterapuet och massör deltid


Vi på Vattnets Hus är otroligt glada och smickrade att det helt nya Spa konceptet Nordic Hamam har valt att öppna i vårt vackra hus. Nordic Hamam är ett dagspa som erbjuder alla typer av underbara behandlingar, men också möjlighet att njuta i stilla ro i Spa:t. Som en del i vårt Nordic Hamam team arbetar du i ett litet team, med stora möjligheter att påverka. För att du skall trivas som hos oss bör du tycka om varierande arbetstider och människor samt vara flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har utbildning och erfarenhet.

 Dina arbetsuppgifter är att möta kunden, genomföra behandlingar, försäljning av produkter samt städning. Det är ett mycket omväxlande arbete, där du träffar mycket människor.
 
Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid, varierande arbetstider samt helger. Arbetet kräver flexibilitet och innebär oregelbundna arbetstider.

 Skicka din ansökan till inga-lill.charlesson@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med hudterapuet. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Tjänsten ska tillsättas snarast. Välkommen med din ansökan.