Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga tjänster

 

Vattnets Hus är en samlingspunkt i Ängelholm för träningsintresserade, vi vill att alla våra medlemmar och besökare ska få bästa service och roliga upplevelser med sig hem. Förutom en Bistro, finns bad och simanläggning, gym med gruppträning, konferensavdelning, takterrass och Nordic Hamam Spa samt PlusHälsan.

 

Bistrokoordinator 100 % 

Vi brukar säga #WELOVEREALFOOD! För oss innebär detta att vi endast använder svenskt kött och arbetar med ekologiska och lokala leverantörer i så stor utsträckning som möjligt! Vi bakar det mesta själva och vår duktiga kock lagar god mat från grunden. Barn och vuxna som är aktiva behöver få i sig bra mat, och det vill vi erbjuda! Vi serverar frukost, smoothies, sallader, luncher, soppbuffé och matiga mackor.  Vi har även gott hembakat fika med både söta och mindre söta alternativ, och såklart gott krav- och fairtrademärkt kaffe.

 

Nu har vår koordinator i Bistron gått på föräldraledighet och vi söker därför en Bistrokoordinator till vårt föräldravikariat. Vi vill att du som söker är en social och glada person som med lätthet tittar kunder och kollegor i ögonen. Du bör ha minst 5 års erfarenhet i storkök eller restaurang, med fokus på kalla rätter såsom sallader, sandwich, bakning, salladsbuffé, frukost och desserter. Vi vill också att du ska kunna tillaga lätta varma rätter som soppor och grytor. För oss är det även viktigt att du är medveten om dagens trender inom mat. Inköpserfarenhet med kalkylansvar samt livsmedelskunskap är ett krav.

 

Som koordinator i Vattnets Hus Bistro arbetar du främst dagtid men även helger och ibland kvällar. Ditt ansvar är bland annat inköp och kalkylering utav menyn. Dessutom ska du utveckla Bistron och dess meny löpande efter gästernas och företagets mål, samt tillsammans med de andra avdelningarnas koordinatorer och platschefen utveckla Vattnets Hus som helhet. 

 

Skicka din ansökan till jobb@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med Bistrokoordinator. Vi arbetar med ett löpande urval. Vid frågor kontaktas Platschef Sara Hagström på sara.hagstrom@kunskapsporten.nu Välkommen med din ansökan.