Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga tjänster

 

Vattnets Hus är en samlingspunkt i Ängelholm för träningsintresserade, vi vill att alla våra medlemmar och besökare ska få bästa service och roliga upplevelser med sig hem. Förutom en Bistro, finns bad och simanläggning, gym med gruppträning, Bunkern med funktionell träning, konferensavdelning, takterrass och Nordic Hamam Spa samt PlusHälsan.

 

Just nu söker vi:

 

Receptionist med det där lilla extra, 100 %
Som receptionist på Vattnets Hus arbetar du i ett glatt team som alltid möter gästen med ett leende! För att du skall trivas som hos oss bör du tycka om varierande arbetstider och människor samt vara flexibel och noggrann. Det är viktigt att du är duktig på försäljning och att kommunicera med människor i alla åldrar. 

Dina arbetsuppgifter är främst att möta kunden i receptionen, service, försäljning, administrativt arbete, men även städ och tillredning och servering av frukost. Vi arbetar städnigt över avdelningsgränserna vilket gör att du också kan komma att arbeta på de andra avdelningarna i huset. Det är ett mycket omväxlande jobb, där du träffar mycket människor. Det är meriterande om du har ytterligare erfarenhet av kassavana, receptionsarbete, service och försäljning. 
 
Tjänsten är 100 %, arbetet kräver flexibilitet och innebär oregelbundna arbetstider. Tillträde december, men med möjlighet att börja på timmar innan det.

Skicka din ansökan till roni.donander@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med receptionist. Vid frågor kontaktars Roni Donander som är Receptionskoordinator. Välkommen med din ansökan. 

 

Bistro och café biträde 100 % 
Som bistro och café biträde på Vattnets Hus arbetar du i ett litet team, med stora möjligheter att påverka. För att du skall trivas som hos oss bör du tycka om varierande arbetstider och människor samt vara flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta på cafe eller liknande tidigare, är duktig på försäljning och att kommunicera med människor i alla åldrar.  

Dina arbetsuppgifter är att möta kunden i kassan, service, försäljning samt tillredning, bakning och städning. Det är ett mycket omväxlande arbete, där det gäller att du kan tänka ett steg framåt planera din dag, samt ta egna initiativ vad gäller bakning, förberedelse och städning. Det är ett krav att du har eftarenhet från bistro, resturang eller café samt hygienutbildning (minst kurs A) samt att du är flexibel. Efarenhet av beställning och schemaläggning är meriterande.
 
Tjänsten är 100 %, Arbetet kräver flexibilitet och innebär oregelbundna arbetstider samt varannan helg.

Skicka din ansökan till sara.hagstrom@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med bistro och café biträde. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Tjänsten ska tillsättas snarast. Välkommen med din ansökan. 

 

Hudterapuet och massör deltid 
Vi på Vattnets Hus är otroligt glada och smickrade att det helt nya Spa konceptet Nordic Hamam har valt att öppna i vårt vackra hus. Nordic Hamam är ett dagspa som erbjuder alla typer av underbara behandlingar, men också möjlighet att njuda i stilla ro i Spa:t. Som en del i vårt Nordic Hamam team arbetar du i ett litet team, med stora möjligheter att påverka. För att du skall trivas som hos oss bör du tycka om varierande arbetstider och människor samt vara flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har utbildning och erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter är att möta kunden, genomföra behandlingar, försäljning av produkter samt städning.  Det är ett mycket omväxlande arbete, där du träffar mycket människor.
 
Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid, varierande arbetstider samt helger. Arbetet kräver flexibilitet och innebär oregelbundna arbetstider.

Skicka din ansökan till inga-lill.charlesson@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med hudterapuet. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Tjänsten ska tillsättas snarast. Välkommen med din ansökan.