Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Spa i Ängelholm

Nordic Hamam i Ängelholm

Välkommen till Sveriges första Nordic Hamam! Vi har tagit det bästa från alla världar, och vill därmed göra härliga orientaliska traditioner mer tillgängliga i den svenska vardagen.

Du kan nu i all enkelhet komma förbi själv eller med goda vänner, för att njuta av ett härligt Spa i hjärtat av Ängelholm. I det nya arkitektritade Vattnets Hus, precis vid Rönne å, hittar du en plats där du alltid känner dig välkommen. En plats för dig som behöver få slappna av i vardagen, en plats där du kan få alltifrån den Nordiska Bastun, den Internationella Infinitypoolen och Ångbastun till det fantastiskt härliga orientaliska Hamamrummet. Här väljer du om du bara vill njuta av vår härliga bassänger och bastuar, eller om du vill boka in en Hamam behandling alternativt genomföra den själv med hjälp av ett självtvagningskit som du kan köpa i receptionen.


Vi erbjuder nu också härliga behandlingar för ansikte, händer, fötter och kropp. Läs mer på www.nordichamam.se

Vid ditt besök får du låna en badrock, tofflor och en pesthemal (tunn orientalisk handduk). När du erlägger entréavgift får du låna ett armband av receptionen för att kunna komma in i Nordic Hamam. På armbandet finns en depositionsavgift som plockas bort när du återlämnar badrock, tofflor och pesthemal.

 

För info om öppettider klicka här;