Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Spa i Ängelholm

Nordic Hamam i Ängelholm

Välkommen till Sveriges första Nordic Hamam! Vi har tagit det bästa från alla världar, och vill därmed göra härliga orientaliska traditioner mer tillgängliga i den svenska vardagen.

Du kan nu i all enkelhet komma förbi själv eller med goda vänner, för att njuta av ett härligt Spa i hjärtat av Ängelholm. I det nya arkitektritade Vattnets Hus, precis vid Rönne å, hittar du en plats där du alltid känner dig välkommen. En plats för dig som behöver få slappna av i vardagen, en plats där du kan få alltifrån den Nordiska Bastun, den Internationella Infinitypoolen och Ångbastun till det fantastiskt härliga orientaliska Hamamrummet.

 

Hamam betyder värmespridare. I vårt vackra marmorbeklädda rum sprider sig värmen med syftet att öka cirkulationen, lindra stelheter och ge riktigt skön avkoppling. Vattnet flödar kungligt fritt över marmorhandfaten och ångan skapas på naturlig väg i mötet med det uppvärmda rummet. Värmen och den höga luftfuktigheten gör det till en helt otrolig plats att vistas när som helst på dygnet - efter jobbet, på helgen, eller bara en dag du vill få lite extra livskvalitet.

Här väljer du om du bara vill njuta av vår härliga bassänger och bastuar, eller om du vill boka in en Hamam behandling alternativt genomföra den själv med hjälp av ett självtvagningskit som du kan köpa i receptionen. För info om öppettider klicka här;