Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Behandling

 

 

  
Nu har vi startat vår härliga behandlingsavdelning. Njut av exempelvis "Tillbaka till framtiden" eller "Ofattbart  Ren" två härliga ansiktsbehandlingar där du väljer din egen touch på behandlingen med en topping som exempelvis "Mask Delux" eller "Chillax". Vill du ha något helt annat finns bland annat "Grabbpedikyr" eller "Fantastisk skön ryggmassage" båda med valfri topping. För mer information, priser och bokning kontakta oss på mail. hej@nordichamam.se
eller på telefon 010-40 50 130.
Läs mer på vår hemsida www.nordichamam.se
Välkomna!
Hamam behandling (25 min)

Vår Hamam behandling är 25 minuter lång och är en reningsritual där du först blir uppvärmd av vatten följt av en renande skrubb som sätter igång din cirkulation. Därefter följer en mjuk massage med tvålskum. Avslutas med skalpmassage. Behandlingen är avslappnande och förebygger stress. Huden blir ren, len och mjuk.

 

Pris:
TypVillkorPris
Hamam behandling, 25 min. 
Inkluderat entré till 
Nordic Hamam Spa Måndag-Söndag 630kr
Självbehandlingskit   150 kr

 

Har du ett aktivt års- eller 10:e-kort på Vattnets Hus har du 20% rabatt på Hamam-behandling.

Bokning kan göras via receptionen på plats,
eller på telefon 010-40 50 130 eller via mail
hej@nordichamam.se

 

Självbehandlingskit

Du kan även välja att köpa vårt fantastiska självbehandlingskit för 150 kr. I detta ingår en härlig tvål, skrubbvante som du får med dig hem, ansiktsmask, en mjukgörande olja samt instruktioner till hur du själv genomför en Hamam behandling på dig själv eller tillsammans med någon.