Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.


Vi på Vattnets Hus vill kunna erbjuda kurser för alla, oavsett om du vill lära dig att simma, förbättra din löpteknik, gå ner i vikt, förbättra din styrka eller träna tillsammans med dina barn. 

 

Min resa räknas

Är en kurs för dig som vill gå ner i vikt och få en hälsosammare vardag.

Under åtta veckors tid tränar vi tillsammans två gånger i veckan i en mindre grupp. Du kommer att få med dig kunskap om kost och träning för att kunna fortsätta din resa så smånigom på egen hand.

Är du inte redan medlem har du under kursen fri tillgång till gym och bad. Anmälan sker vid ett personligt möte med kursledaren läs mer nedan om hur du kontaktar Frida. 

Nästa kurs startar v.36 (anmälan öppnar inom kort)

Läs mer och anmälan

 

Fokus Mamma

Vill du komma igång efter din graviditet, få inspiration, stärka bål och bäckenbotten?

På fokus mamma tränar nyblivna mammor tillsammans i grupp, barnen är med på passen och används i vissa fall som "redskap". Vi möter dig där du är idag och hjälper dig vidare i din träning, vi lägger stort fokus på dem djupa och stabiliserande musklerna men du kommer även få träna styrka, kondition och rörlighet.

Med varierande pass kommer vi peppa och utmana dig till att bli en vardagstark mamma. Kom ihåg att barnen och den sociala gemenskapen är lika viktig som träningen!

Höstens kurser startar vecka 36, och vecka 43. Instruktör är Frida Elmström. 

Vi har just nu en kurs igång. Nya datum för höstens kurser kommer inom kort. 

 Läs mer och anmälan

 

Simskola

Vi på Vattnets Hus erbjuder allt från babysim, småbarnssim och simskola. Vi har även nybörjarkurser i bröstsim för vuxna, samt crawlkurser för vuxna nybörjare och fortsättare. Alla våra instruktörer är utbildade simlärare och babysimsinstruktörer. Varmt välkomna till oss! 

Nästa kurs för simkola startar till hösten.

Klicka här om du vill läsa mer och för anmälan.

Run4Fun

Är kursen till dig som vill komma igång med löpträning och känner att du vill hitta glädjen i att springa utomhus.

Vi lägget stor vikt i att hitta glädjen i att springa men fokuserar även på lära oss springa effektivt och säkert. Vi ses vid 5 tillfällen och då får du möjlighet att utveckla din löpning oavsett tidigare erfarenheter. Kom och lunka, lufsa eller spring!

Pris medlem: 495kr Pris icke medlem: 695kr

Klicka här för anmälan