Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Träningsresa

Följ med på en oförglömlig träningsresa med Vattnets Hus till Marbella i Spanien, den 23-30 september 2020. Vi kickar igång sommaren på bästa sätt med massor av träning, goda middagar, utflykter, padel och annat kul!

Varje dag erbjuder våra fantastiska instruktörer Frida, Sara och Anki minst tre pass med allt från löpteknik, dans, balans-och coreträning, funktionell träning, styrketester och mycket mycket mer. Du väljer själv hur mycket du vill vara med på.

I priset, 10 490 kr, ingår; flyg SAS Kastrup-Malaga t/r (inkl. incheckat bagage), transfer t/r, boende sju nätter på 4-stjärnigt hotellet BluBay Banus, alla frukostar och middagar (exkl. dryck) och all träning som våra instruktörer håller i! Bokningen öppnar fredagen den 1 november 2019 och det är begränsat antal platser!

Reservation för ändring och tryckfel.Läs mer i nedan PDF.

Frida Elmström

 

 

Löpcoach, PT och gruppträningsinstruktör, Frida kommer med sitt breda register erbjuda morgonlöpning, styrketester, funktionell träning och gymträning. En kväll kan det rent av vankas spinning... Alltid lika lyhörd och positiv, vi förstår varför alla gillar Frida!

Sara Goentorp

 

 

Sugen på att bygga muskler, lära er nya övningar, förbättra er hållning och ha allmänt kul? Tur att Sara är med på resan! Hon kommer leda gummibandspass och core-pass som lunchpass och på kvällarna är det styrkepass både i det gigantiska utegymmet och i inomhusgymmet som gäller. Ni som gillar våra Bunkerpass kommer få ert lystmäte mättat. Dessutom ryktas det om att det kommer köras step-up-pass!

Anki Hammar

 

 

Vår uppskattade Anki har instruerat på sitt glädjefyllda sätt i över 20 år. I Marbella får ni möjlighet att gå morgon-powerwalks innehållande yoga och balansträning med Anki. Det kommer finnas Body Balance-pass lunchtid vissa dagar och kvällar. Kvällstid kommer Anki erbjuda sina gladaste danspass men den härligaste musiken o koreografin, där alla vill vara med!