Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Passbeskrivningar   

BodyVive

BodyPump

BodyBalance

Sprint

RPM

GRIT Strength, Cardio

BodyAttack

BodyCombat

CXWORX

BodyJam

Sh´Bam

Tabata

Yoga

Yoga är en tusenårig träningsform för kropp och sinne. I yoga tränar vi balans, smidighet och muskulär styrka. Främst är dock yogan ett sätt att lära känna sig själv och träna på att vara här och nu. Många förknippar yogan med de fysiska ställningarna och någon som sitter stilla i lotus men yoga är mycket mer.

YinYoga

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.

Box

Här tränar vi hela kroppen inifrån och ut, hjärta och muskler i en rolig varierad blandning. Slag, sparkar, styrka, puls och koordination tränas, en riktig adrenalinkick!

CirkelFys

CirkelFys är ett pass för alla, vi jobbar med styrka, balans och puls på ett varierat sätt. Vi använder både vår kropp och olika redskap.

Senior

Passet för er över 60 som är anpassat just för er. Balans, rörlighet, styrka och puls tränas i er takt och på er nivå.