Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Bunkern

Nu har vi öppnat! 

Bunkern har en yta på 180 kvm, och här kan du träna funktionell träning med rigg, stänger, bollar, kettlebells, slädar, ringar, rep och mycket mycket mer. Allt för att maxa din träning! Bunkern ingår i ditt gymmedlemskap, och har samma öppettider som gymmet i övrigt. Här kan du träna själv, med en personlig tränare, eller i grupp. Här inne erbjuder vi tre helt nya pass;

Rå Styrka
Intervall
WOD
Passen bokar du på samma sätt som övriga gruppträningspass, nämligen i appen, via hemsidan eller via drop in på plats. Det går bra att träna i Bunkern även när passen är igång, men passen har företräde till redskapen. För att få en sneak-peak på den häftiga lokalen kan du titta in på vår Facebook eller Instagram sida @vattnetshusengelholm . Här har vi platsen, möjligheterna och kunskapen att erbjuda dig allt för att du ska kunna maxa din träning, Nu kör vi!

 

SwimWod

SwimWod

Fredagen den 30 november - 90 minuterspass med simning och CrossFitinspirerad träning. Nu utnyttjar vi den unika möjligheten med Vattnets Hus - att kunna kombinera träning i Vatten med styrka/intervaller på land. Vi ses ombytta till simkläder vid stora bassängen. Ta med en handduk som du kan ha vid kanten. Kl 17.00-18.30. (Du behöver kunna simma bröstsim. Bokas som vanligt 8 dagar innan passet. 

Är du inte medlem kontakta receptionen.

Luciamys

Lördagen 15 december kl 9-10.30 Ett extra långt och härligt teampass i Bunkern.
Välkommen på ett roligt teampass där vi bjuder på pepparkakor och julmys efter passet.

Bokas som vanligt 8 dagar innan passet. 

Nyårsafton

 Nyårsafton - 9.00 - 10.30 Rolig teamwod som alla kan vara med på.

Efteråt skålar vi med ett glas alkoholfritt bubbel! 

 

Bokas som vanligt 8 dagar innan.