Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

Extreme Challenge

 

Är en kurs för som vill ta din träning till nästa nivå. Du kommer bli utmanad på alla plan, du kommer bli uthålligare, starkare, få bättre teknik och kunna ta dig ann utmaningar du aldrig tidagre vågat.

 

Kursen är under 6 veckor och har tre fokus områden SIMNING, CYKLING och LÖPNING. Varje pass riktar sig till en av sporterna så du verkligen ska få en chans att utvecklas i varje gren.

 

Ni kommer inte bara bli utmanade fysiskt utan även mentalt. Era coacher kommer lägga in teknik i dem olika passen för att inspirera och motivera.

 

Det finns ett begränsat med antal platser för att ge er absolut bästa upplevelse och även ge möjlighet till personlig feedback. 

Vid uppstart av kursen kommer ni få göra ett maxpulstest i grupp, på så viss har du tydligare chans att mäta din framsteg. 

 

- Vi kan stolt presentera dina coacher

 

Camilla Franks

 

Camilla är vår PT som specialiserar sig på löpning, cykling och triathlon. Hon hargenomfört nio Ironman, två långdistans-VM och ett tjugotal triathlonlopp på andra distanser. Camilla är i dag rankad som etta i Svergie i sin åldersgrupp på ironmansdistans och har varit med i det svenska amatörlandslaget sedan 2015. I år vann hon Ironman Lanzarote. 

 

Hon coachar vid sidan om sitt vanliga jobb både löpare och triathleter. Camilla har en gedigen kunskap och erfarenhet inom triathlon som hon gärna delar med sig av. Hon är licensierad PT i svenska Personliga Tränarförbundet och utbildad på Personal Physiscal Training School i Stockholm. 

 

Sara Hagström

Sara är Vattnets Hus platschef hon är f.d. tävlingsimmare och meriterad från landslaget i livräddning med bland annat ett EM silver. Hon utbildad simläare och har arbetet med crawl och simkurser för vuxna i över 15 år.

 

Sara är utbildad hälsopedagog och ett gediget intresse för idrott och hälsa. Sara har det där lilla extra som gör att hon kan pusha sig själv och sina kunder till nya höjder. Nästa utmaning för Sara är Vasaloppet 2018 

 

 

Kursstart: 5/3-2018

 

Pris medlem: 2445kr Pris icke medlem: 2945kr

Inkluderat i priset:

- 18träningstillfällen

- Frukost måndag 07:15

- Maxpulstest

 

Våga gå utanför din komfortzon och anmäl dig reda idag!

 

Klicka här för anmälan