Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga tjänster

Badkoordinator

Tänk att få jobba som ledare här! Vattnets Hus är en samlingspunkt i Ängelholm för träningsintresserade, vi vill att alla våra medlemmar och besökare ska få bästa service och roliga upplevelser med sig hem. Förutom bad och simanläggning, Bistro, gym med gruppträning, Bunkern med funktionell träning, konferensavdelning,  och Nordic Hamam finns även resturangen BAR å TAK på översta våningen med en 800 m2 stor takterrass.

Nu söker vi en badkoordinator som ansvarar för teamet och den löpande verksamheten i badet. Det är ett varierande arbete där du möter nya människor och hela tiden ställs inför nya utmaningar. Vi söker en person med dokumenterad ledarerfarehet, och erfarenhet av personalplanering. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och att det smittar av sig på våra besökare! Du är dessutom en del av Vattnets Hus styrgrupp och tillsammans med platschefen och övriga koordinatorer leder du huset och utvecklingen.


Det är meriterande med badvakt och simlärareutbildning. Tjänsten är heltid och arbetsplatsen har kollektivavtal.


Dina arbetsuppgifter består av följande;


-Schemaläggning och utveckling av pass- och simskoleverksamheten, samt skolans simundervisning.
- Ansvarig för att leda teamet i badet i den dagliga verksamheten.
- Ansvarig för egenkontroller, riskbedömningar och säkerhet.
- Schemaläggning av personal, täcka upp vi behov.
- Koordinera event kopplade till badet.
- Leda simskola, babysim, vattengymnastik och andra aktiviteter i badet.
- Städ.
- Vara en servicefunktion gentemot gäster.
- Vara behjälplig på Vattnets Hus andra avdelningar.

Skicka din ansökan till sara.hagstrom@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med badkoordinator. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag.

Välkommen med din ansökan!