Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga tjänster

Vattnets Hus är en samlingspunkt i Ängelholm för träningsintresserade, vi vill att alla våra medlemmar och besökare ska få bästa service och roliga upplevelser med sig hem. Förutom en Bistro, finns bad och simanläggning, gym med gruppträning, Bunkern med funktionell träning, konferensavdelning, takterrass och Nordic Hamam Spa samt PlusHälsan.

 

Just nu söker vi:

Babysimsinstruktör

Vår fantastiska babysimsinstruktör ska vara tjänstledig januari till april och därför söker vi nu en kollega vars främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra småbarnsim. Våra grupper är dagtid och det är meriterande om du är utbildad inom Linnea småbarnssim vilket är den linje som vi följer.
Hos oss sker undervisningen i små grupper i personlig atmosfär med professionella siminstruktörer. Vi erbjudernivåanpassad undervisning, så att ditt barn får öva det som det behöver. Vår förhoppning är att föräldrar och barn ska trivas och vilja fortsätta simma länge! Målet med vår verksamhet är att lära barn simma och att träna på simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Genom att simma i vår verksamhet kan barnet även utvecklas motoriskt, socialt och intellektuellt. Barnet kan röra sig på ett sätt som inte är möjligt på land. Som ett led i siminlärningen arbetar vi med vattensäkerhet. Vi tycker att det är viktigt att ditt barn lär sig både vattnets begränsningar och dess möjligheter. 
Du bör vara van att planera och leda småbarnsim 3 månader till ca 2 år och arbeta självständigt. Tjänsten är på deltid. Fast lön.

Skicka din ansökan till sara.hagstrom@kunskapsporten.nu och märk det i ämnesraden med babysimsinstruktör. Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Välkommen med din ansökan.  

 

 

Hudterapuet och massageterapuet deltid
Vi på Vattnets Hus är otroligt glada och smickrade att det helt nya Spa konceptet Nordic Hamam har valt att öppna i vårt vackra hus. Nordic Hamam är ett dagspa som erbjuder alla typer av underbara behandlingar, men också möjlighet att njuta i stilla ro i Spa:t. Som en del i vårt Nordic Hamam team arbetar du i ett litet team, med stora möjligheter att påverka. För att du skall trivas som hos oss bör du tycka om varierande arbetstider och människor samt vara flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har utbildning och erfarenhet. Dina arbetsuppgifter är att möta kunden, genomföra behandlingar, försäljning av produkter samt städning. Det är ett mycket omväxlande arbete, där du träffar mycket människor. Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid, varierande arbetstider samt helger. Arbetet kräver flexibilitet och innebär oregelbundna arbetstider. Skicka din ansökan till Jaana@nordichamam.se och märk det i ämnesraden med hudterapuet.

Vi arbetar med ett löpande urval, så tveka inte utan skicka in din ansökar redan idag. Tjänsten ska tillsättas snarast. Välkommen med din ansökan.