Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

Konferens i Ängelholm

 

På gångavstånd från Ängelholms centrum och tågstationen finns konferensmöjligheter i toppklass! På våning två med härlig utsikt över takterrassen eller Hälsotorget är Vattnets Hus konferensrum belägna. Vattnets Hus är över 8000 m2 stort och har en takterrass på 600 m2! Har finns det möjlighet att boka konferensavdelningen för heldag eller del av dagen. Lokalerna lämpar sig för allt från det mindre mötet, till kickoffer och varför inte bröllop på takterrassen?


 

Våra rum

Gäddan erbjuder plats för upp till 30 personer i biosittning.

Gädda är vår största och mest spännande sötvattensfisk och kan bli upp emot 20 kg. Den finns i alla större vatten och i Östersjön. Den går inte att ta miste med någon annan fisk med sitt långsmala utseende med fenorna placerade längst bak, platta och breda nos.
Gädda är till skillnad från abborren en kallvattensfisk. Det gör att den kan vara svår att nå på sommaren då den går djupt där vattnet håller lägst temperatur. Tidigt på morgonen och på kvällen kommer den upp mot vassen för att äta.

 

Abborren är det perfekta mötesrummet, och erbjuder bra med utrymme och plats att arbeta vid det stora konferensbordet för upp till 10 personer.

Abborren tillhör abborrfamiljen och är en av våra vanligaste söt- och bräckvattenfiskar. Den är spridd i nästan alla större vattendrag i Sverige nedanför fjällkedjan och finns i Östersjön och in i Öresund. Abborren förekommer ofta i stora mängder med vikter runt några hekto. En abborre på ett kilo är en stor fisk. Det svenska rekordet är 3,15 kg.