Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra simgrupper

 

Den information som finns under respektive grupp är målen för den gruppen när den är slut och alltså inte vad barnet ska kunna innan.

 

Nästa simskoleperiod för Rockan, Bröstsim 1 och 2 är till Hösten!

 

Tänk på att blöjbarn måste ha simbadbyxa med möjlighet att dra åt i midjan och vid benen.
Dessa finns att köpa i receptionen.
Engångsbadblöjor är inte tillåtet att använda
.


Kontakta Hanna Wernberg för mer info via mail som ni hittar under kontakta oss.

 Välkomna!

Anka

Nybörjare från ca 3 månader

Anka är vår allra första grupp för bebisar som vill simma. För att få börja krävs att barnen är 3 månader och har en läkt navel. Här får ni en trygghet och lär er grundläggande färdigheter.

Kursen är på 8 tillfällen och lektionstiden ca 30 minuter. Ankan går man bara en gång. Nästa steg är Groda.

Pris: 849 kr (8ggr)

 

Boka

Groda

 

Grodan är fortsättningen efter Ankan. Här börjar vi träna på att rotera från rygg till mage, hålla fast i kanten och simma under vattnet.

Kursen är på 8 tillfällen och lektionstiden ca 30 minuter. Grodan går man flera gånger. Nästa steg är Sjöstjärna.


Pris: 849 kr (8ggr)

 

Boka

Sjöstjärna

 

Sjöstjärnan är fortsättningen efter Grodan. Här tränar vi på vattensäkerhet, tippa baklänges, hoppa och simma.

Kursen är på 8 tillfällen och lektionstiden ca 30 minuter. Sjöstjärna går man flera gånger. Nästa steg är Sjöhäst.


Pris: 849 kr (8ggr)

 

Boka

Grundkurs Rockan fr 4år

Här är fokus på vattenvana. Vi tränar på att doppa, hoppa, glida och flyta. Målet med denna gruppen är att kunna glida med ansiktet nedåt i vattnet. När man klarat målen så är man redo för Bröstsim1.
Kursen är på 12 tillfällen och lektionstiden 30 minuter. Grundkursen kan man gå flera gånger. Vårt mål är att ni skall känna trygghet i vattnet. 


Pris: 750kr
8 deltagare/grupp

Vi simmar i bassäng där djupet är mellan 80-85 cm. Föräldrar är välkomna att vara med på kanten första och sista gången. Inga föräldrar är med i vattnet.

Boka

Bröstsim 1

För att simma Bröstsim 1 skall barnet vara minst 5 år. Här kommer du lära dig grunderna för simsättet bröstsim. Vi kommer att öva på att flyta, dyka och simma på rygg. Målet är att du ska kunna simma 6-10 m. Förkunskaperna är att kunna doppa huvudet under vattnet och glida med ansiktet ner i vattnet.

Pris: 750 kr
8 deltagare/grupp

Vi simmar i bassäng där djupet är mellan 80-85 cm. Föräldrar är välkomna att vara med på kanten första och sista gången. Inga föräldrar är med i vattnet.

Boka

Bröstsim 2

För att simma Bröstsim2 skall du klarat målen i Bröstsim1 och vara minst 6 år. Här kommer du lära dig mer teknik i simsättet bröstsim. Vi kommer fortsätta öva på att flyta, dyka och simma på rygg. Vi övar på att klara längre sim sträckor. Målet är att du ska kunna simma 25 m samt 10 m på rygg.
I den här kursen har du inte någon vuxen i vattnet utan klarar dig helt själv.

 Pris: 750 kr  

8 deltagare/grupp

 Vi simmar i träningsbassäng1, där är 90cm på det grunda och 170cm på det djupa. Föräldrar är välkomna att vara med på kanten första och sista gången. Inga föräldrar är med i vattnet.

Boka

Crawlkurs för nybörjare och fortsättningssimmare

 

För dig som vill utmana dig själv och utveckla din teknik i vattnet, öka konditionen och hitta känslan av flow i vattnet. Nu har du chansen att få hjälp att hitta rätt andningsläge och teknik samt få utvecklas och ha kul ihop med andra vuxna medan ni simtränar.

Måndagar   Nybörjare   19.15-20.00   

Instruktör: Jasmine

Pris: 1200:- för 10ggr

Det finns även möjlighet att boka privatundervisning 

Boka

Bröstsim för vuxna

 

Vill du lära dig att simma bröstsim och känna dig trygg i vattnet.

Inga förkunskaper krävs i nybörjargruppen. Vi håller till i träningsbassängens 33-gradiga vatten, där vi är för oss själva. Vi anpassar nivån efter gruppen. Målet med kursen är att kunna simma 25 meter bröst- och ryggsim

 

Tisdagar 18.00-18.45  

Instruktör: Jasmine

Pris: 1200:- 10 ggr

 Det finns även möjlighet att boka privatundervisning

 

Boka